Nanooks

Alla inlägg den 26 januari 2011

Av Jessica - 26 januari 2011 21:35

Ja, varför inte ta dem gamla trä-klädnyporna och göra dem lite finare, speciellt om du använder dem till att hänga upp saker med?


Jag hittade en liknande idé på nätet som den jag gjort här, men jag använde mig av våra serpentiner som fortfarande hänger kvar sedan Jacobs födelsedag.


Du behöver:

Lim

Serpentiner med ett mönster du gillar

Trä klädnypor


Du gör så här:

Klipp lämpliga längder av serpentinen, klistra på baksidan av pappret och klistra på klädnyporna som du har plockat isär, sätt ihop nyporna när limmet torkat och njut av resultatet!

Av Jessica - 26 januari 2011 21:15

Tänk vad jag längtar efter våren nu...


Men jag tjyvstartade våren lite här hemma med en vacker vit krusig Calanchoe, en bukett tulpaner pch två vårprimula. Jag har inte haft blommor på så lång tid här hemma att jag blir aldeles pirrig i magen och glad varje gång jag tittar på mina vackra blommor. :) 

Jennifer

 

Idag var jag hem till mina föräldrar igen och jag städade lite i deras kök innan min Mor, jag och Prinsen tog en tur till Blomsterlandet och handlade hem några av mina blommor, sen vart det storhandling på Coop.


Med hem hade jag idag både katt, blommor och mängder av mat. Tänk vad skönt, nu känns det som att allt är rätt igen, det är så tråkigt när en i familjen saknas här hemma. Men okej, jag erkänner.. jag saknade dem två stora blöta nosarna som hälsat mig godmorgon dem senaste dagarna. Gulliga Diwa såg nästan ut som att hon ville följa med mig hem igen när jag skulle åka efter att ha lämnat av hundarna i Vällingby, det kändes bra i hjärtat det.


Jag känner mig överlag så himlans nöjd med mitt liv att dem två orosmolnen som svävar i bakhuvudet knappt känns värda att oroa sig över egentligen.

Ena orosmolnet är allt strul med arbetsförmedlingen allt onödiga strul och stök och löften som jag inte tror kommer att hållas. Jag är så orolig över att bli "tvungen" att ta en massa praktiker än hit än dit, bara för att inte på pappret stå som "arbetslös". Och det finns inget som stressar mig mer än nya miljöer och rutiner, jag blir tom. stressad om dem möblerar om på Coop och allt är huller om buller.


Det andra orosmolnet vore då våran el.. alltså inte elen eller elbolaget som sådant utan mera bristen på el som vi upplevt denna vinter.

Bara denna veckan har elen gått två gånger, första gången natten till Måndagen och jag kan tillägga att jag är så glad att Johan använder sin mobil som väckarklocka för han upptcäkte att elen var borta i tid och kunde varna mig.

Om elen gått lite senare hade jag försovit mig förklockan hade inte ringt.

Idag gick elen igen, den försvann just som vi skulle sätta oss och äta middag, sen var den borta i ungefär en timma, stackars barnen blev jätterädda och oroliga när allt blev kolsvart och vi vuxna gick iväg för att leta reda på alla ljus.

Tur nog var vi tidiga med middagen idag och vi behövde inte äta klockan åtta på kvällen.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards