Nanooks

Alla inlägg den 14 januari 2011

Av Jessica - 14 januari 2011 22:35

Ja, här sitter vi nu på kvällen och tittar på tv.n, det blev lång reklam och maken hugger kontrollen och bläddrar genom alla kanaler för att se om han hittar något bra att se på närmsta halvtimman.

Jag sitter och kikar på datorn på tv.nu och ser att det är någon "hästgala" på tv4+ som jag tycker vi kan kika på. Men maken låtsas (?) inte höra utan bläddrar lungt vidare.. det kanske går något bättre mumlar han medans han koncentrerat tittar på den film som just dök upp.


Jag vet att det är så här hemma hos mina förälldrar också, fast där byts kanal så fort det blir reklam och är det sport av alla slag eller nyheter så sitter min far där som klistrad. Jag har hört många liknande händelser hos många fler, men min fundering har nu blivit.. hur är det hemma hos Dig?


Vem bestämmer vilken kanal som ska vara på tv.n?

Är det någon kvinna som känner sig träffad i detta eller är den som bestämmer över kontrollen så snälla gör dig hörd och ge oss andra lite hopp!


En annan sak jag märkt av är att när jag är ensam på vardagarna sätts radion på men tv.n får fortsätta vara svart ett par timmar, mina morgnar börjar oftast med lite dans med dottern innan vi sätter fart med frukosten. Men så fort maken kommer hem från jobbet stängs radion av alternativt sänks ljudet på så man inte hör något och så åker tv.n på med en väldans fart, kankse ska jag skaffa en liten radio att ha i köket?

Visst kan jag ha tv.n på ett par timmar till och från, nu ska det inte låta som att min make alltid är den skyldiga. Främst blir det så när jag är lite sällskapssjuk och vill höra lite andra röster hemma eller förståss om det går en massa intressant på tvn och tv.n åker garanterat på om jag ska stå och stryka för det är så in i bövelen trist att stryka...

Av Jessica - 14 januari 2011 21:09

Tjollahoppsan på er alla!


Jag är på vansinnigt bra humör idag och har fnittrat utan anledning vid flertalet tillfället, varför vette sjutton för jag har inte gjort något kul utan bara slitit här hemma med vårat hem som kommit efter den här fullspäckade veckan som varit.


Nu är Äntligen Julen borta, lådorna står tejpade i hallen och ska bäras ut imorgon, granen är ihopfälld, vi ska bara stoppa ner den i en soppsäck och sen ställer vi in siktet på Våren 2011!


Stella verkar faktiskt redan bättre, hon skakar inte på huvudet lika mycket men sen får hon smärtstillande två gånger om dagen också och alla piller hon äter slinker ner utan problem med en bit skinka. ;)


Jag har knappt haft datorn då Johan varit hemma sjuk idag så han okuperade den till stor del. *suck*

Barnen har gått på högvarv, dem har härjat som aldrig förr.. undrar om det var socker i deras välling i morse?!

Men sen var det dags för vila och båda somnade ovanligt snällt och sen sov dem gott i närmre två timmar! Det var ett par månder sedan det hände sist.. men resultatet blev förståss vilda barn till kvällen igen. Haha. .ja, det är riktigt roligt att vara mamma ibland! :)


Jennifer ville vara duktig och hjälpa mamma som knöt ihop alla sopppåsar och ställde dem utanför dörren, hon tog saken i egna händer när jag kom in i köket och knöt ihop påsen under diskbänken.

Först bar hon hinken till pås-skåpet och tog första påsen hon hittade och försökte lägga den tillrätta, när jag tog över gick hon och bar den ihopknutna påsen till hallen och öppnade dörren, sen försökte hon sätta på sig träskorna (pappas träskor) för att bära ut sopporna.

Haha.. hon är ju bara för söt!  Mamma hjälpte förståss till att få ut sopporna så vi inte skulle elda för kråkorna och sen fick Jennifer en stor puss och ett glas saft som tack för hjälpen. :)


Nu ska jag fortsätta titta på "Let's Dance".
Hoppas ni alla har en Myyyyysig Fredag med någon kär! :)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards