Nanooks

Alla inlägg under april 2009

Av Jessica - 16 april 2009 10:41

Hej


Idag ska jag ut och plantera alla växter jag hämtade i Vällingby igår, sedan ska jag packa in hundar, Jennifer och katt i bilen och fara till Vällingby igen.

Idag ska jag doit för att klippa mina föräldrars goldens som ska ställas ut om ca 1mån. Och sedan ska jag till Västerort Djurklinik och vaccinera Sallie och Zingo.


Mitt i allt det här hoppas jag på att få tag på en familj vars marsvin ska badas och friseras, vi får se om dem har tid idag isf så ska jag bada båda djuren och klippa en av dem.


Nej, nu måste jag passa på att göra något här hemma, Jennifer har just somnat. Troligen kommer det före och efter bilder på Nellie och Diwa ikväll!

Av Jessica - 14 april 2009 19:18

Ja, jag har fotat det mesta här hemma idag.. ;)

Men här kommer några foton från mitt marsvinsrum med alla gullegrisar! :)


Fnatte kan sitta vackert

Piff sitter vackert

Piff och Fnatte

Det här är Fnatte och Piff, båda kan sitta vackert och är väldigt tama och gosiga. Dem söker nytt hem tillsammans, har du ett där dessa grabbar kan få bli bortskämda och gosade med livet ut?!

 Maja vill ha mat

Maja ville verkligen att jag skulle sluta fota och mata henne istället!

Nystädat

Vilken fart det blev på alla, speciellt som jag passade på att möblera om lite i buren oxå!

Av Jessica - 14 april 2009 19:11

Hej


Gudfar har klagat på för dålig uppdatering här och vill ha fler bilder på sin söta gud-dotter.. så självklart ska han få det oxå! :)


se.. hennes hår börjar växa igen! :)

Jennifer

Nu kan hon hantera nappen bättre..

Jennifer söt

Vilken min!


Hoppas det här var bättre Sebastian! ;)

Av Jessica - 14 april 2009 15:58

Hejsan


Idag går det trögt att få något vettigt gjort, jag e såååå trött!

Jennifer har blivit rejält snuvig och sover inte några längre stunder då hon får svårt att andas, så nätterna spenderar jag vid hennes säng som stöd så hon kan sova något iaf, tyvärr sover jag desto mindre.. *gäspar*

Hon har tur nog ingen feber elle är sjuk i övrigt men snuvan e riktigt jobbig för henne.. *suck*


För en kort stund sedan var vi i Arninge och köpte en snor-sug (?!), den funkade sisodär, men jag hoppas den hjälper mer inatt när hennes snuva är som värst, sedan gjorde jag ett ett litet impulsköp, jag köpte en ganska stor (strl 74) i en fin vit overall som står emot vind och väta som passar utmärkt att ha nu när våren är här, fhv kan hon ha den nästan hela sommaren då den för tillfället är ganska stor. (bild på Jennifer med sin nya vår overall kommer.. ).


Nu ska jag ut och försöka städa klarti marsvinsrummet, och fota marsvinen som är till salu, för tillfället finns det 6st! 4 underbara grabbar och två söta, unga tjejer. Alla säljs för 150kr/paret eller i burpaket för 600kr.

Vid intresse hör av er via mail eller ring mig på tel. 076-27 20 464.


Imorgon bär det av till Vällingby, ska hjälpa min far med hans husbil och efter ett läkarbesök ska jag sedan gräva lite i deras rabatter så mitt nyrensade land får något som blommar nu i sommar.


Det kommer bli en hel-dag, då Johan kommer förbi sen efter jobbet på middag föratthjälpa mig att få hem alla växter. (Hans stora skåpbil, är mycket bättre än min kombi fylld av hundar, bebis och alla bebis-tillbehör.)


Nog skrivet här, nu ska jag ut och fixa!

Av Jessica - 13 april 2009 19:56

Hejsan


Idag vart det lite finlir i trädgården och sedan bar det av till Bromma där min bror Kenneth bor.


Han fyller år imorgon, men vi firade idag. Det var första gången sedan Jennifer föttssom vi kunde vara med familjen och träffa Susanne m fam och ha med Jennifer då vi har varit oroliga för RS-viruset.


Nu var ju Jennifer redan snuvig, men det verkar inte ha förvärrats. Och Jennifer och Emilia verkade uppskatta att ses igen. :)


Emilia var däremot mer försigtagen än jennifer så hon snappade åt sig några av Jennifers alla leksaker som jag hade tagit med. ;)


Väl hemma märkte jag att jag missat att köpa grönt till  djuren, så det vara bara att hoppa in i bilen och åka iväg. Väl hemma så passade jag på att stryka alla kläder som samlats på hög.. alltså att diska tar verkligen emot.. men att stryka.. finns det något tråkigare?!

Finns det någon som tycker det är kul att stryka kläder där ute, och om det gör det hur får du det till något kul??!

Av Jessica - 12 april 2009 19:39

Hej


Idag har vi påtat klarti trädgården.. nu e det bara att köpa en massa jord och hämta lite växter från mina föräldrar så e landet klart!


På eftermiddagen for vi till Vallentuna för att fira Bror, min svärfar, som fyller år imorgon! :)

Gratulerar i förskott!!!

Kvällen blev lite rörig, mentrevlig med hela familjen Granvik.


Fotografi på Jennifer i sin söta klänning hon hade idag kommer, men jag hade glömt min kamera så fotot kommer så fort jag har fått det från Bror och Tarja (lånade deras kamera).


Mot kvällen blev Jennifer rätt grinig, och det visade sig snart att hon blivit småförkyld, natten bestod av att Johan och jag var uppe med Jennifer som var trött, jätte snuvig och grinig.

Nu håller vi tummarna för att hon ska krya på sig snart igen..



Av Jessica - 10 april 2009 10:44

Hej!


Nu var det ett tag sedan jag skrev här igen, men jag har haft fullt  upp här hemma..


Tyvärr fick gårdagen ett mycket sorgligt slut, och trotts att det inte gällde mitt djur så kunde jag inte låta bli att bli ledsen.

Jag vill inte gå in närmre på vad detta gäller, närmsta familjen vet varför.


Idag ska bli en bra dag iaf! Vi ska på påsklunch/middag i Vällingby med min familj, dvs mina föräldrar, Joacim m fam. och mitt syskonbarn Kristofer m flickvän. :)

Det ska bli jättekul att träffa alla igen, tråkigt nog får jag inte träffa Sussie m fam eller Kenneth m fam. mina äldsta syskon. :(


Jag ska givetvis fotografera under dagen, så det kommer ut bilder här sen!

 Nu ska jag mata alla djuren och packa ner allt jag behöver till Jennifer idag.


Ha en mysig Långfredag!! :)

Av Jessica - 7 april 2009 19:29

Hej


Nu mot kvällen passade jag på att fota några marsvin, tyvärr vart det lite sent och jag fick inte så bra foton jag önskat då solen gick i moln..

Men här får ni njuta av en fotosession av Wilma och äntligen får ni se ett härligt foto på Maja och pojkarna från Rospiggen bla..


Wilma

iWilma

Wilma

Wilma

Vilken sötnos hon är, eller hur? 

Maja

Nykomlingen här, hon är bara för söt och underbart snäll och go!

Rospiggens pojkar

Dessa sötnosar är till salu.. kostar 200kr ihop!
(600kr inkl 100x50cm burpaket.)

Hermelin

Så här söta och stora har hermelinerna blivit nu.. intresserad av en kanin nu till våren? Kontakta mig,  dem är båda till salu!


Nu ska jag sköta mina småttingar här inne.. ha en fortsatt trevlig kväll!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards