Nanooks

Alla inlägg den 26 april 2009

Av Jessica - 26 april 2009 16:52

Hej


Nu har vi med mycket krångel fått övre halvan av burskåpet på plats! :)


Sedan har nu under dagen några marsvin flyttat oxå.

Grace flyttade till en familj vars ena marsvin tyvärr fått somna in pga sjukdom, och sedan har Mix & Guava flyttat till ett par som nu har marsvin för första gången. Lycka till allihopa med era nya fmailjemedlemmar!


Så äntligen är det rörelse på alla djur som väntat på att få komma till ett fast hem. Nästa helg flyttar Grace småpojkar, sedan är det bara två par kvar somsöker nya hem, och många som står i kö för att lämna hit sina djur.


Nu har jag däremot slut på hela burar att sälja som burpaket, vilket dem flesta vill ha, så har ni en bur som står o skräpar så tar jag gärna emot den!

En bur kan hjälpa mig att hjälpa fler marsvin att få nya hem.


Nu ska Johan och Jag åka och handla, vi har inget hemma i matväg så det ska bli storhandling på Coop.


Imorgon ska vi till DS och träffa Jennifers läkare och en sjukgymnast, så ska vi se hur hon utvecklats sedan tiden på sjukhuset..Johan har tagit ledigt för att följa med, så imorgon är ännu en dag hemma så vi hinner få något gjort.


Ha en fortsatt trevlig söndag!

Av Jessica - 26 april 2009 08:32

God morgon!


Idag är det fullt upp, runt lunch kommer en familj och hämtar ett marsvin dem har tingat. Sedan efter lunch kommer troligen en familj och ska kika på dem djur som är till salu, fhv faller dem för något av alla par som söker nya hem.

Bror och Olle kommer och kikar på ett större projekt som ska starta i sommar, som bla inkluderar att vi måste gräva en hel del.. 

(Olle äger en grävmaskin)


Men sedan finns det annat o göra oxå, som att kratta upp gamla löv, plocka upp efter hundarna, fixa mer med burskåpet som byggs, sedan ska jag passa på att tvätta en massa idag och hänga tvätten utomhus (den luktar ju mycket frächare på det viset!) :)


Nej, nu måste jag passa på att äta frukost, Jennifer har äntligen somnat!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2009 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards