Nanooks

Alla inlägg den 21 januari 2010

Av Jessica - 21 januari 2010 16:57

Hejsan


Ja, här händer det inte så värst mycket.


Igår morse skulle vi ha varit på DS med Jacob och gjort Ulj på hans höfter, detta missade både jag och Johan! Vilket slutade i att jag stortjöt.. :(

Johan kom in efter att ha skottat och tog samtalet med ulj, vilken ringde upp mig efter att jag lämnat meddelande och tel.nr, och därefter tittade han på mig medans jag böt på Jacob stortjutandes...

Efter att jag satt mig och lagt Jacob till bröstet frågade han mig, hur lungt som helst;

Gråter du pga hormoner eller ligger det något annat bakom?

Mitt svar var att jag grät pga hormoner och mycket för att vi missat läkarbesöket. Sedan var jag tvungen att skratta lite.. för hur många killar tar det så lungt när dem kommer in och hittar sin tjej stortjutandes? ;)

Johan börjar bli van vid mina humörsvängningar i samband med barnafödande nu tror jag.. :P


Aja, vi fick iaf en ny tid till Ulj på Fredag morgon kl 09:00, sedan har vi ett hembesök planerat då oxå kl 13:00. Så blir nog en ganska jobbig dag där varken barnen eller vi får sova ut eller ens sova lunch.*suck*


Jennifer mådde inte så värst bra inatt heller, Johan var uppe två gånger med henne. Första gången satt hono grät när han kom in i rummet och pekade på sin kudde. Skälet var att hon hade spytt ner kudden och nu inte ville ligga o sova på den. (Hur söt får man vara?!)

Andra gången vart det att hon mådde dåligt och Johan tog upp henne för att byta blöja, då spydde hon ner skötbordet en gång, men efter det piggnade hon till rejält. För hon hade ju nu lyckats spy upp allt slem i halsen.. så när Johan skulle lägga henne hade hon andra planer.. hon ville leka!


Ja, inte är det lätt atttolka en 1,5år gamal tjej som i ena sekunden har runt 38graders feber, kräks och har svårt att andas och som stortjuter när hon i nästa andetag ser hur pigg o frisk ut som helst och som t.o.m vill leka fast klockan är runt 05.00 på morgonen?!


Vi beslöt iaf oss för att Johan skulle ta henne till en läkare nu på morgonen, och så vart det oxå. Men inte var hon så värst sjuk, hon hade en liten inflammation i ena örat men annars såg och lät allt bra. :)

Men vi fick en bättre hostmedicin utskriven som var lite mera luftrörsvidgande som nu verkar hjälpa rätt bra. Idag var första dagen på en vecka som hon somnade utan strul efter lunch, och därefter sov i över 2h!


Nej, nu ska jag försöka hinna äta middag medans Jacob fortfarande sover.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards