Nanooks

Alla inlägg den 11 januari 2010

Av Jessica - 11 januari 2010 21:56

Hej igen


Här kan ni få njuta av lite fler bilder på nykomlingen Jacob. :)


Här gosar far o son med varann.. :)

Här ligger han i mammas knä, nöjd efter lite mat.

Så här ligger han ofta o sover i sängen, med sin mössa nerdragen över ögonen  ;)

Här ser man hur stora o vackra ögon han har..

Och efter maten blir man ju sååå trött att man gäspar stort! :)

Av Jessica - 11 januari 2010 21:15

Hejsan


Ja, dagarna går långsamt men säkert fram här på BB.

Jacob klarar det mesta bra och gör numer ifrån sig en hel del.. han försökte t.o.m lura pappa genom att först bajsa i blöjan och sedan en ggn till när blöjan var av! Men Johan hann parera med handen och slapp få den sista "prutten" över hela sig. (jag skrattade gott då jag tycker det är Johans tur att bli nerbajsad då det bara var jag som blev nerbajsad av Jennifer när hon var liten) ;)


Han kissar bra oxå, och ligger nu hela dagarna vid fönstret på vårt rum för att "sola" då han är lite gul. Men han klarar av gulsoten bra än så länge, men vi ska göra en ny koll imorgon bitti igen, om han då inte heller har så höga värden att det räcker o bara ligga i dagsljus och han sedan håller vikten bra så kommer han bli friskförklarad så pass att vi får åka hem. :)

Han fick även en genomgång av en barnläkare idag och klarade sig utan några som helst problem, men vi kommer få ett återbesök för att följa upp hans höfter.

(Han hade inga problem med dem nu, men den kollen gör dem på alla barn som legat i säte då det finns en ökad risk för problem med höfterna då.)


Även jag har fått träffa en läkare som tyckte att jag nog kunde få åka hem imorgon, men innan jag få åka ska dem kolla min mage dvs att min livmoder drar ihopsig som den ska. Jag har en önskan om att få igång mina tarmar innan jag åker härifrån men det verkar inte vilja göra det av sig självt så har fått tabletter nu på kvällen som borde sätta lite fart på magen inom 12h.


Annars så har jag idag lyckats gå till familjerummet två gånger, detta utan några större problem, sista gången vart jag väl lite yr men inte alls som igår.

Igår vart det lite jobbigt för straxt innan jag gick dit kände jag mig lite yr, och väl där så slutade det inte riktigt snurra så Johan fick fråga en Bm om det var något farligt.

Det var väl inte direkt någon större fara, men jag fick åka rullstol (eller Rolls Royce som dem kallar det här) tillbaka till rummet, dricka lite saft, äta lite fil och sedan ligga o vila. Sedan kollade dem mitt blodtryck och järnvärde, då såg dem att mitt järnvärde inte var så bra så jag kommer antaligen få börja äta järntabletter när min mage kommit igång. Nu så skulle jag mest tänka på att äta mycket mat med järn i och sedan dricka mycket och vila.


Jag mår ganska bra, men mellanåt gör mitt sår bra ont.. men tar tabletter var 5:etimma och dessa kommer jag få fortsätta att ta hemma så länge som dem behövs och sedan trappa ner när jag känner att det går.

Jag trodde mitt sår var "sytt" och att vi skulle få tid tillbaka att ta brt stygn, men så var inte fallet, jag kommer själv få ta bort mitt "bandage/plåster" som är över såret nu om ung 4-5dar och sedan ska jag vänta yttligare några dar tills jag tar bort tejpen som håller ihop såret.


Det vi mest ska se upp med är om jag verkar irriterad i såret och annars om jag börjar få feber eller känner mig sjuk för då kan jag ha fått en infektion och då måstse vi genast söka hjälp. Det är den största risken med K-snitt.. men vi hoppas att vi slipper den komplikationen.


Alla som undrar när dem kan hälsa på kan jag tyvärr inte säga annat är att vi har fullt upp bara med att sköta mig och Jacob, och fhv även jennifer imorgon. Så vi behöver några dar antaligen att komm in i någon rutin då sömn troligen inte kommer finnas med på listan med två små barn i huset. Och Johan kommer nog vara helt slut dem första dagarna när han hjälper både mig och båda barnen.. fhv kommer jag känna mig tryggare på benen om bara ngn dag å jag kan sköta Jacob mera.


Massor skrivet nu.. ska ta o ladda in lite bilder till datorn nu o lägga ut här så ni får se lite fler bilder på våran sötnos. :)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards