Nanooks

Alla inlägg den 4 januari 2010

Av Jessica - 4 januari 2010 19:24

Hejsan


Morgonen var lung, jag fick samtal från båda familjer som köpte marsvin av mig nu innan jul. Kul att höra av dem. :)


Vi åkte iaf till Bm kl 13.00, väl där kollades allt som vanlig, och allt såg bra ut.

Sedan började vi prata om vändningsförsök, och för att göra en lång historia kort så slutade det med att vi har tid för vändning nästa fredag.

MEN jag beslutar där o då hur jag känner och troligen kan dem få "pröva" vända men gör det ont eller jag känner att det känns fel så måste dem avbryta omedelbart. OM dem inte skulle göra det då kommer jag bli sååå kränkt och må väldigt dåligt,och den psykiska pressen är inte värt att föda honom åt rätt håll för. Kankse detta låter virrigt, men jag vill känna att jag har valet att hur mycket dem får försöka vända honom att dem inte "tvingar" mig även om det gör hemskt ont och jag ber dem sluta. Har hört flera sådana hemska historier från mammor som känt att dem inte haft ngt val som som bittert ångrat att dem försökt vända sitt barn.


Vi får se hur det blir i nästa vecka iaf. Det positiva var väl att han låg lite högre upp  idag och var rel. rörlig, men jag hade oxå mkt sd under undersökningen och m,in Bm verkade ha svårt att känna hur han låg, men ingen förändring  han låg med rumpan neråt fortfarande. :/


Efter Bm-besöket så smet vi in på Bvc och Jennifer fick in sista spruta. Och denna med beröm, hon grät inte en droppe och bvc sköterskan sa att hon önskade att alla barn var så snälla om jennifer. *stolt mamma*


Sen hände det inte myckte mer, vi handlade lite blöjor och åkte hem igen.

Nu har Jennifer lekt massor i sitt rum, ovantligt mycket utan sällskap faktiskt. Det känns bra oxå, att vi inte måste sitta med för att hon ska vilja leka... även om hon säkert hade uppskattat en lekkamrat. :)


Jag har nu varje kväll välldigt jobbiga sd, till o från gör det hemskt ont!

Så längtan efter att Lillebror ska komma ut till oss ökar för varje dag.. men nu är det ju inte så långt kvar. På fredag går jag in i v37 och då räknas han inte längre som "prematur".. känns helt fantastiskt att jag lyckats hålla honom kvar så pass länge att han kankse inte alls är "prematur" när han kommer! :)


Nej, nog med virriga inlägg här nu, ska ta o mysa med min dotter lite innan det är dags att lägga henne. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards