Nanooks

Alla inlägg den 13 januari 2010

Av Jessica - 13 januari 2010 15:28

Hejsan


Ja, nu har vi varit hemma i ett dygn med vår lilla bebis.

När vi kom hem var det 14grader i vardagsrummet/köket och 16grader i dem övriga rummen.

Det var även rent o fint överallt, så måste lägga in ett Stort Tack här till Farmor o Farfar som hjälpt oss att städa medans vi var på BB! *Stora kramar*


Vi hade även en jobbigt kelen katt som inte visste hur hon skulle visa sin glädje bäst så mestadels "klättrade" hon på oss och var som tokig. Hon fick lite kärlek, men när hon vid flera tillfällen ville hoppa upp i min famn tog mitt tålamod slut efter att hon hoppat upp o landat på min mage när jag låg o sov (Aajaj!!!) och senare hoppat upp i min famn medans jag ammade Jacob så fick hon spendera kvällen o natten utomhus. Idag är hon mycket lungare tur nog..


Till kvällen närmre 18.00 kom Farmor o Farfar med lite fikabröd och såklart vår numer "stooora" dotter.. tänk vad hon växt den senaste veckan! Johan vart nog mest ställd när han klädde av henne och böt blöja då han såg just hur stor hon var i jämförelse med vår lilla, lilla pojke.. Det var riktigt kul att se hans reaktion! ;)


Men även Mormor och Morfar kom straxt efter 18.00 och dem hade varit snälla nog att handla hem mat åt oss. Tusen tack för hjälpen! *stora kramar*

Dem hade förståss med sig dem sista familjemedlemmarna här i huset, våra hundar Sallie och Stella. Så det vart lite livat här på kvällen med 5st hundar! (Sigge, Nellie, Diwa, Sallie och Stella)


Jennifer gick på högvarv så var skönt att det var just mor och far-förälldrarna som var här då dem lungt hjälpte till med Jennifer oavsett vilket hyss hon nu hittade på.

Lagom till fikat vart det dags att amma Jacob, efter så fick först Farmor hålla i sin nya sonson (hennes 7:e o sista barnbarn) och en stund senare fick även Mormor hålla i sin dotterson, (hennes 12:e och sista barnbarn!)

Som ni förstår har Jennifer gott om kusiner.. ;)

 

En stund senare efter mycket prat och gos med Jacob och jennifer vart det dags för hemgång och kvar var bara vi, familjen Granvik-Hagenstam fulltalig för första gången! :)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards