Nanooks

Alla inlägg den 6 januari 2010

Av Jessica - 6 januari 2010 16:05

Hejsan


Ja, om rubriken säger, jag har gått i strejk idag.

Jag har återigen vaknat med jobbiga sd som känns rejält till o från, så har placerat mig  i soffan och inte flyttat mig sedan frukosten.


Johan har kämpat med att elda för att få upp värmen och för attfå igång varmvattnet som frös i ledningarna inatt, efter mycket slit från hans sida lyckades han få loss "isproppen" med hjälp av vår hårfön.


Jag har läst lite på olika kompisars sidor om husdjursmässan som pågått tom idag. Gud vad kul det hade varit att kunna gå dit.. låta Jennifer klappa djuren i klapphörnorna och träffa alla gamlabekanta i marsvinsvärlden, sedan brukar jag alltid stöta på andra bekanta som köpare/kunder till min verksamhet och även gamla kurskompisar från alla hundkurser jag gått på.. brukar vara så kul och inspirerande att träffa allt folk och få lite inspiration till mina djur här hemma.


Men med så här jobbiga sd som får hela kroppen att stelna av smärta till o från, ja då går man helt enkelt inte på mässa. :(

Fick gå en kortis förra året.. men vart bara en kort stund då jag inte mådde helt 100% bra och jennifer var ju så liten och hon skulle helst inte vistas i sådana miljöer. Året innan hjälpte jag till i Marsvinshjälpens monter, med försäljning och en del marsvin till klapphörnan. Kommer verkligen ihåg det året för med till mässan hade jag en marsvinsunge som jag födde upp för hand på ca 6-8v, och även en hundvalp på knappt 5-6mån. Dessa små sötnosar fick ganska stor uppmärksamhet.. förståeligt nog. ;)


Igår kväll gjorde Jennifer sitt "värsta" hyss hittills.. (ja, vi räknar med att hon kommer göra värre hys med åren..) vi tittade bort en kort stund efter att ha vinkat hejdå till Farmor o Farfar, och medans vi pratade kröp Jennifer snabbt iväg till soffan, och ett ljud därifrån fick oss att haja till.

Jennifer stod då och "klappade" i vår nya soffa med något och vi såg en misstänkt dålig fläck spridas.. Johan rusade dit och tog genast bort Jennifer som hade tagit ett nästan fyllt CocaCola glas från bordet och hällt ut detta i vår nya soffa! Jag kom vankandes efter och såg att även det sista the't i min mugg var uthällt, dock bara på bordet. *suuuuck*

Vi fick snabbt ta bort fodralen från kuddarna och detta slänges genast in i tvätten, och sedan torkade vi bordet och även mattan som hade en rejäl blöt fläck av just CocaCola.

Av alla saker hon busat med hittills var detta det värsta men inte hela världen... vi kan ju ändå tvätta soffans kuddfodral.. vilket känns som ett mkt bra val av soffa så här i efterhand då vi ändå snart har två småttingar som kommer spilla ner soffan många fler ggr än så här. :)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards