Nanooks

Alla inlägg under maj 2009

Av Jessica - 25 maj 2009 17:57

Hej


Tänk vad många miner en liten tjej kan ha när hon funderar och klurar..

så här såg hon ut under vår middag..


Jennifertjurig?putläppvilken sötnos!Äntligen glad!


E hon inte för bedårande, oavsett min?! ;)

Av Jessica - 24 maj 2009 21:00

Hej


Dagen började långsamt med att vi åt frukost och bara slappa..

Men till Lunch var vi i Vällingby och åt lunch hos mina föräldrar och hämtade de två stackars marsvin som skulle ha avlivats i Fredags.


Båda pojkarna är ca 2år och var i väldigt olika skick,

ena grabben som är en svart dutch tecknad kille som är i stort behov av ett bad men är i övrigt i bra hull och verkar tam och kelen.

Den andra grabben är en golden/White/black blandras med småvirvlar och lite längre "fjongar" av päls på rumpan. Han e jättesöt men kraftigt överviktig och lider av fatteye, munsvamp och av ett ev bettfel med dem främre övre tänderna.

Jag gjorde ett snabbbesök hos Stina Thörn som hjälpte mig att bedöma grabbarnas skick och även att klippa ner tänderna på bladras grabben.


Nu kommer dem få banta (mest blandrasen) och så ska jag se hur det går med  tänderna och hur stabila dem blir med rätt foder och ett rejält bad. Fhv blir båda bättre i hullet och bettet ska fhv bli bättre nu när jag kan hålla av tänderna, men i värsta fall måste en ev ägare klara av att ta hand om en pojke genom att klippa hans tänder med jämna mellanrum för att han ska få leva ett vettigt liv. Annars kanske inte ens jag kan ge honom en ny chans, då jag inte kommer behålla några hanar här.


Någon som ser detta och vill hjälpa dessa två grabbar så tveka inte att höra av er!

* * * * * * * * * *

Kl 14:30 var vi förbi Angelica och firade henne lite snabbt, men Johan var trött efter allt resande så vi åkte hem kort därefter.

* * * * * * * * * *

Väl hemma så passade jag på att rasta några marsvin ute på trädgården och plocka ogräs (dvs maskrosor som vi har gott om här).

Sedan busade jag med Jennifer tills vi kiknade av skratt båda två, och sedan inkluderade vi även Johan i vårat bus.. detta tills jennifer blev trött någon timma senare. ;)


Imorgon ska jag passa på att bada båda grabbarna som kom hit idag och sedan fota alla djuren som ska omplaceras.
Fotona kommer läggas ut här under dagen..


Nu har äntligen Jennifer somnat så det e dags att slå på tv.n i sovrummet, krypa ner under täcket med hundarna och katten och glo på dumburken tills vi alla blir trötta.


Natti natti & sov så gott allesammans!

Av Jessica - 24 maj 2009 10:42

Godmorgon!


Nu har vi äntligen ätit frukost, snart ska vi åka till Vällingby och hämta två marsvin som skulle avlivats i Fredags, två killar på 2år.

Dem kommer bli till salu, men först ska jag ha lite koll på dem ett par dar här.. då jag inte vet något om dem. Min mor var vänlig nog att ta emot dem i sitt hem from i Lördags då jag inte hade tid att fara iväg o hämta upp dem.


Sedan visade det sig att lilla kära Molly hade trillat ur buren och fått in en höstrå en bit in i ögat som nu e mycket irriterat och rinnigt, så vi måste förbi ett apotek och hämta lite ögonsalva till stackarn så hon blir bra så snart som möjligt.


Om vi orkar, dvs om Johan klarar det, så ska vi förbi Bromma och gratulera mitt syskonbarn Angelica oxå. Men det återstå o se hur Johan mår under dagen..


Nej, nu e det dags o packa ihop lite saker så vi kommer iväg.. ha en fortsatt trevlig till synes solig och varm Söndag!

Av Jessica - 23 maj 2009 23:27

hej


Idag bar det av till Ojansislandshästar i Bro, där Jag, Cissi, Christopher och Martin skulle rida turridning.


Jag fick en häst för den mer ridvana som hette Gastur, Cissi en mer lugn häst som var van vid nybörjare, Christophet fick Christian den ygnre av hästarna som visade sig ha lite egen vilja men Christopher klarade ridningen bättre än jag trott, Martin fick Naomi som var den mest färggranna av hästarna.


Det vart en jättetrevlig ridtur med vackert väder, mycket tölt och en fikapaus med kaffe och mackor.


Här har ni oss på våra hästar:

 Jag och Martin på våra islandshästar

först ut Jag på Gastur och Martin på Naomi.

 Christopher och Cissi på sina islandshästar

Här har ni Christopher på Christian och Cissi på sin häst.



På kvällen vart det Mousakka och god sallad, efteråt blev det några kakor och lite kaffe. Cissi tog mer än gärna hand om Jennifer som tilölslut somnade i hennes famn på kvällen till Cissis stora glädje! ;)


Johan mådde bra och var igång och låg o halvsov omvartannat men såg i det stora hela ut att må rätt bra.


Nu e det slutpratat om nonsens, tyvärr vart min kamera kvar hemma men Cissi hade turligt nog en mobil man kunde fota med! ;)

Tack för bilderna Cissi!!


Ha en fortsatt trevlig Lördag!

Av Jessica - 22 maj 2009 19:55

Hej


Johan e hemma nu! :D

 Han mår ganska bra, och kommer tom kunna jobba på Måndag, men förståss lite mer anpassade uppgifter. Dem har idag åter igen röntgat lungan för att vara säkra på att hålet inte har blivit större, men det såg bra ut.


Christopher och Cissi har varit här och hälsat på, jag fick då lite barnvakt till Jennifer medans jag lagade Mousakka tills imorgon. Tusen tack Cissi!


I övrigt mådde jag, lagom till Mousakka nr 2, bra illa. Det vart att vädra hela huset och ta en paus så jag kunde  bli klar.

Nu börjar jag må lite bättre men detta är inget jag sörjer.


För alla er som inte redan vet, så hoppas vi på att jag ska vara gravid, om inte annat att bli  det inom kort.

Chockade? Nja, det är lämpligast för oss att få ett barn till nu istället för om ett par år som det först var tänkt, för 2barn var vi på det klara med att vi skulle ha.


Nu mådde jag fruktansvärt illa igår när vi var in på Pizzerian och åt middag, och nu ikväll igen det stämmer precis in på min förra graviditet då jag först blev illamående på just en Pizzeria och att jag mådde alltid värst på kvällen och inte morgonen till en början. Aja, vi kommer inte kolla fören i Juni, så håll tummarna för oss att det är en liten bebis på G redan! ;)


Nu ska vi äta lite middag, ha en fortsatt trevlig kväll allesammans!

Av Jessica - 22 maj 2009 18:07

Hejsan


Här kommer några foton på när Jennifer fick äta lite citron, till Christophers glädje fick han se några "suuuuura miner"..


Gott med citron

Surt värre!

Av Jessica - 21 maj 2009 22:41

Hej


Idag vart en jobbig dag.. då Johan körde omkull med sin hoj och bröt flertalet revben och lyckades punktera en lunga.


Han mår under omständigheterna bra och kommer troligen få komma hem imorgon. Men hans vackra mc jag visade för bara några dar sedan är det bara skrot kvar av.. :(


I övrigt var jag på utställning i Farsta när jag fick veta detta, men jag stannade kvar en timma och hann därmed ställa ut Diwa och Nellie..

Diwa vann över Nellie (?!) och sedan kom hon 3:a i gruppen... Var ett gott nog resultat en dag som denna.


All tack från mig går till min far som hämtade upp min mor, hundar och packning i Karolinska Sjkh. och till Bror och Tarja som höll mig sällskap och sedan tog med sig Jennifer hem. Likaså till Tompa, Mamre och CL som såg till att jag fick i mig middag. Cl & Mamre ska ha extra eloge då dem hjälpte oss få hem hojen!


Nu  e Jonnifer grinig efter en rörig dag och jag har hemsk huvudvärk så nu ska vi försöka natta bägge två!

Av Jessica - 18 maj 2009 12:00

Tjena!


Idag har jag gått på halvfart.. så mycket som jag fick gjort igår gör att jag unnar mig en lugn dag med desto mera mys med min dotter.


Men jag måste ta tag i burstädning innan dagen är slut, och sedan har jag lite funderingar på att åka till Vallentuna och rensa bort maskrosor åt mina svärföräldrar.. men vi får se om det blir av idag eller senare i veckan.


Vi har möblerat om i vardagsrummet igen oxå.. men det känns inte fullt så bra som jag hade tänkt mig, men Johan har lösningen.. han ska troligen bygga en hörnhylla som vi kan ha tv.n på då fungerar möbleringen mycket bättre och jag får som jag vill.. ;)


Alltså en undring, ni tjejer som läser detta.. är ni lika hopplösa på att ge er kille/sambo/make jobb och små projekt hela tiden som jag gör?

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards