Nanooks

Direktlänk till inlägg 1 december 2009

Julpyssel och lite annat..

Av Jessica - 1 december 2009 18:39

Hejsan


Idag har jag gjort våran dörrkrans klar, den är gjord på en gammal stomme, med ris från vår tomt, lite silverek från landet och två dekorations äpplen.

Jag vart liiite besviken på den, men den duger iaf. :)


Jag har även, sen några veckor sedan, dekorerat vår takkrona över matbordet..

men funderar på hur jag ska lösa det hela med att jag inte har några manschetter till ljusen..

Vad tror ni om att trä mer rönnbär på tråd och sedan vira detta runt ljusen som manschett? Eller har ni någon annan idé?


Jag har även börjat fundera på vilka bilder jag ska måla på Jennifers garderob, jag har ju Nalle puh-tema på barnrummet.. óch har skissat upp första bilden som sedan ska målas, förståss vart det en Ior till att börja med. ;)

Hittade en söt bild på Ior när han sov.. ska väl försöka göra ngn typ av filt el dyl under honom sedan när den teckas på garderoben.


Och jag är bara tungen att visa er hur min sons första nya klädesplagg ser ut!

En jättegosig jacka och mjukisbyxor om är perfekta att ha när man ska gå ut och gå, då dem är så varma och gosiga i materialet.

Känns kul att se dressen hänga i synligt i hallen.. börjar bli mer o mer verkligt att vi snart har en liten till i familjen. *längtar* :)


Till sist måste visa hur duktigt Jennifer åt banan själv i Söndags..

Tänk vad gott det är när man kan hålla i maten själv.. fast så värst mycket banan hamnade inte i magen (desto mer över hela ansiktet). ;)


Imorgon ska Johan till sin far och hjälpa honom att ta emot lite fönster m.m med lite tur kommer han ta med sig Jennifer så jag har möjlighet att göra köttbullar.

Jag hade tänkt ta det lungt och ta hela dagen på mig att rulla köttbullar på runt 2kg köttfärs! Så en hel del köttbullar kommer det nog att bli och när jag tröttnat på köttbullarna blir det nog pannbiffar istället. ;)


Nej, nu sparkas det för fullt i min mage, dags att äta middag så han blir trött en stund. :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 21 januari 2018 16:00

Jacob, Jennifer och Wilma leker i backen.   Hej   Den här helgen har jag och barnen bara varit hemma och tagit det lungt, mycket för att jag är rätt sliten efter veckan som varit men likaså för att Jennifer behöver bearbeta det som hänt s...

Av Jessica - 15 januari 2018 13:07


Min fina Aston <3  Igår var en ganska intensiv och otursdrabbad dag för oss, dagen började med att jag hade kramper i magen och övervägde att åka in till akuten. Min Endometrios bråkade och jag låg dubbelvikt i ett par timmar, men tur nog hjä...

Av Jessica - 11 januari 2018 11:57


  Igår testade jag och Jennifer ett nytt recept på muffins, med Nutella i.Muffinsen var jättegoda men Nutellan kommer vi skippa nästa gång, här kommer receptet. ;)   Muffins   Ingredienser   4 Ägg 4 dl Socker 100 gr Smält smör ...

Av Jessica - 10 januari 2018 18:45

Wilma 8 veckor   Hejsan därute, ni som fortfarande kollar in här på bloggen ibland.   Livet har lunkat på här hemma hela hösten och vintern, med stora framsteg, men likaså många motgångar, vi försöker tänka utanför lådan för att hitta lösn...

Av Jessica - 7 september 2017 18:58

Cadance   Nu går dagarna i vardagslunk, barn till skolan och mannen på jobbet, möten och det vanliga stöket med djur och hushåll.   Jennifer går i skolan och det går klart över förväntan måste jag säga, hennes assistent är jättebra och be...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards