Nanooks

Direktlänk till inlägg 18 november 2010

En fantastik helg framför mig...

Av Jessica - 18 november 2010 15:28

.. och en toppenvecka bakom mig.

 

Idag vaknade jag på ett underbart vis, jag hörde hur Jennifer tassade ur sängen och öppnade sin dörr.. sen försiktigt öpnades dörren till sovrummet och hon kom krypandes upp i sängen och ner under mitt täcke där jag fick både puss och kram. Vilken underbar och gossig dotter jag har! *stolt mamma*

Det här var allra första gången hon kommit in på det här viset helt självmant.. och jag gillade det mycket. ;)


Dagen fortsatte på samma vis, vi åt frukost och mös lite i soffan och tittade på Pocahontas. Jennifers val av film och hon gillade alla djuren men jag tror Jacob gillade den desto mera för han vart helt klistad vid tv.n (han är mamma upp i dan!). ;)


Sen vart det att klä alla varmt och sen ut på en ovanligt lång promenad, vi hälsade lite på hästar och dikuterade många saker som att man blir våt om man trillar i bäcken. ;)

Jennifer gick en lång lång bit aldeles själv, jag blir så stolt varje gång jag ser såna framsteg i självständighet hos henne. Hon börjar bli så stor nu. :)

Stella stormtrives och fick jaga en massa pinnar och gå lös större delen av promenaden, det är underbart med en hund som lyder så bra och som aldrig skulle sticka iväg eller hälsa på en annan hund utan tillåtelse, och framför allt inte skäller tillbaka när en hund råskäller på en tomt. *stolt matte*


Efter promenaden skulle jag, hade jag tänkt, storstäda hos marsvinen men barnen vägrade sova och var nog ganska hungriga. Så storstädningen får nog vänta tills på Lördag.

 Nu på eftermiddagen har Jennifer hjälpt mig lägga undan tvätt, leka med Jacob (dem har fnittrat så mycket att man inte kan låta bli att fnittra lite för sig själv bara man hör dem) och plocka undan leksaker.


Nu har dem just somnat en stund, lika bra det annars blir det ett väldigt hallå här till kvällen. ;)


Nu har jag passat på att städa lite till, köra en tvättmaskin och diskmaskin. Jag har fått lite nya dukar av mamma så dem måste ju förståss på borden, så nu ska det dammas lite och bli så fint så.


Stort fint leende med söta små risgryn min son har numera. :)


Imorgon ska något väldigt kul hända, vi ska ut på stan med goda vänner och fira att vi varit tillsammans i hela 4år! :)

Det var nämligen den 19 Nov 2006 som vi var på vår första dejt och blev ett par. Och sist vi var ute och gjorde stan osäker var när jag fyllde 25år och vi firade på båten Patricia med massor av kompisar, så denna kväll är mycket efterlängtad! :)


Jacob ska vara hos Mormor och Morfar över natten och Jennifer ska vara med Farmor och Farfar som vi sen ska sova över hos.

På Lördag blir nog en slappa dag, bortsett från att vi ska ta oss hem med båda barnen och jag ska städa hos djuren.


På Söndag ska något väldigt kul ske, vi ska ha mästerskap i luftgevärsskytte inom familjen. Sen efteråt ska vi hem till min äldsta bror och fira han son Tobbe som fyller 19år.

Johan hävdade bestämt att han skulle vinna hela tävlingen, men detta motsäger jag mig bestämt. Jag har skytte i ådrorna och jag vinner ju garanterat över honom.. hahaha.. ja, det ska bli kul att se hur det går för oss på Söndag. ;)


En riktigt rolig helg har vi framför oss och eftersom vi ska vara borta rätt mycket kankse det inte blir så mycket bloggat.. men jag ska försöka blogga lite på Lördag iaf. :)

 

Jacob ställde sig upp helt själv häromdagen. :)


Nu ska jag ta och städa det sisa här hemma så vi har ordning på torpet.

Ha en fortsatt trevlig Torsdagskväll allesammans!!! :)

 
 
Anna

Anna

18 november 2010 19:58

Säger det igen tack vare mig :p
Ni är bästaste paret!
Love you!!
Hoppas ni får en lika underbar helg som vi!
Kram

http://www.familjenmillberg.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 21 januari 2018 16:00

Jacob, Jennifer och Wilma leker i backen.   Hej   Den här helgen har jag och barnen bara varit hemma och tagit det lungt, mycket för att jag är rätt sliten efter veckan som varit men likaså för att Jennifer behöver bearbeta det som hänt s...

Av Jessica - 15 januari 2018 13:07


Min fina Aston <3  Igår var en ganska intensiv och otursdrabbad dag för oss, dagen började med att jag hade kramper i magen och övervägde att åka in till akuten. Min Endometrios bråkade och jag låg dubbelvikt i ett par timmar, men tur nog hjä...

Av Jessica - 11 januari 2018 11:57


  Igår testade jag och Jennifer ett nytt recept på muffins, med Nutella i.Muffinsen var jättegoda men Nutellan kommer vi skippa nästa gång, här kommer receptet. ;)   Muffins   Ingredienser   4 Ägg 4 dl Socker 100 gr Smält smör ...

Av Jessica - 10 januari 2018 18:45

Wilma 8 veckor   Hejsan därute, ni som fortfarande kollar in här på bloggen ibland.   Livet har lunkat på här hemma hela hösten och vintern, med stora framsteg, men likaså många motgångar, vi försöker tänka utanför lådan för att hitta lösn...

Av Jessica - 7 september 2017 18:58

Cadance   Nu går dagarna i vardagslunk, barn till skolan och mannen på jobbet, möten och det vanliga stöket med djur och hushåll.   Jennifer går i skolan och det går klart över förväntan måste jag säga, hennes assistent är jättebra och be...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards