Nanooks

Direktlänk till inlägg 7 oktober 2016

Fullspäckade dagar

Av Jessica - 7 oktober 2016 07:16

Nötväcka

 

Dagarna har gått snabbt den här veckan, i Onsdags lämnade jag barnen tidigare till skolan då Jennifer går till Rimbo Badhus på Onsdags morgonar och sim-tränar med klassen.

Och lagom tills skolan slutar vid 13:20 hämtade jag henne så hon och jag hinner äta något litet innan det är dags att gå på Badet via Habiliteringen, där har vi bildstöd och en mindre grupp med barn som får träna och leka i vattnet i rehabiliteringsbassängen i Rolsagens Sjukhus, (varmt och skönt vatten). :)

 

Efter badet så åkte vi hem och mötte upp Johan som hämtat Jacob på Skolan och sen åt vi en snabb middag från Pizzerian innan vi packade ihop oss och åkte till goda vänner. <3

 

Kvällen avslutades med en trött Jaocb som sov gott innan vi ens hunnit hem och sedan det vanliga kvällsstöket med att ge alla djuren mat, packa väskor, tvätt och sedan trilla i säng vid sådär 21:30. ;)

 

Torsdagen gick lite i samma spår..
Lämna barnen till skolan (efter en jobbig morgon), sedan åkte jag direkt till Lidl i Norrtälje för att köpa fodrade regnbyxor till barnen och sedan åka hem och slänga i sig lunch med maken som kom hem tidigare.

Sedan vart det att åka till Rimbo och leta parkeringsplats, igår var det Rimbo Marknad samt så hade skolan Viby Marknad, där barnen säljer saker dom gjort som äppelpajer, blåbärsmuffins och kepsar.

 

Vi hade tur och hittade parkering på skolan rätt så snabbt så jag och Johan som då var ca 1h tidiga tog en snabb runda på marknaden, det var ofantligt mycket som såldes, även fast det mest kändes som att det var samma saker om och om igen.
Vi var inte inställda på att köpa någonting alls.. men så hittade vi fina kalendrar för 2017, så vi köpte en varsin till barnen - Jacob var nära att få en med fina traktorer, men så hittade vi en med Star Wars, så det fick bli den istället.

Jennifer velade jag mellan ett par olika, men mest brukar hon vilja ha en med hästar och jag hittade en som hade riktigt fina foton så vi valde den såklart. ;)

 

Halvvägs genom marknaden fyndade jag och Johan lite strumpor till oss, han valde sina vanliga medans jag gick loss och köpte 6par Thermo strumpor... finns det något bättre än varma och sköna strumpor på vintern?

Jag fullkomligen älskar varma strumpor så nu är denna vintern räddad! ;)

 

Sen kom vi på att marknaden fortsatte i all oändlighet, och att vi hade en tid att passa så vi avbröt vår marknadspromenad och tog oss tillbaka till skolan där vi mötte upp Farmor, Farfar och Farmors vän Tula.

 

Sen hälsade vi på hos Jacob som vart så glad och exalterad att han ville visa vad han pysslade med i klassrummet, på vägen till Jennifer mötte jag hennes mentor som berättade att Jennifers dag hade gått över förväntan men att hon helt plötsligt hade börjat gråta över att hon inte kunde vässa pennan.. ett tyligt tecken på att det hade blivit lite för mycket förändringar den dagen.

 

Båda barnen hade en varsin tid dom skulle stå och sälja, men Jennifer var trött och ville inte sälja så hon slapp, men vi väntade ett par minuter tills det var Jacobs tur att sälja innan vi handlade fika och såklart barnens kepsar.

Sen vart det lite fika innan vi kramade och vinkade hejdå till Farmor, Farfar och Tula.

 

Hade Jennifer haft en bättre dag hade vi kankse vågat oss på en tur in i marknaden igen, men tur nog hade jag och Johan hunnit med en bit av den redan så vi packade in oss i bilen och åkte hem istället.
 

Väl hemma somnade nästan Jacob som visade sig vara helt slut, Jennifer åt en bit av sin äppelpaj som vi köpt och sedan gick vi ut allesammans och pysslade i trädgården.
Johan byggde vidare på våran grill, ska fota den någon dag så ni får se hur fint det blir. :)

 

Jag och barnen rensade lite i landen och plockade maskar åt kycklingarna som fick ha sin hönslucka öppen, maskarna gick verkligen hem, dom hade till och med dragkamp om de stackarna men ut var det inte många som gick.


Dagens skörd

 

Jag skördade all paprika som tyvärr inte kunnit bli röd, (får börja spara pengar till ett stort växthus så jag kan odla även sen höst och tidig vår i framtiden), likaså skördade jag de största rödbetorna samt gallrade lite bland morötterna. Får hitta på något lyxigt till middag idag med mycket paprikor i. ;)

 

Talgoxe

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 21 januari 2018 16:00

Jacob, Jennifer och Wilma leker i backen.   Hej   Den här helgen har jag och barnen bara varit hemma och tagit det lungt, mycket för att jag är rätt sliten efter veckan som varit men likaså för att Jennifer behöver bearbeta det som hänt s...

Av Jessica - 15 januari 2018 13:07


Min fina Aston <3  Igår var en ganska intensiv och otursdrabbad dag för oss, dagen började med att jag hade kramper i magen och övervägde att åka in till akuten. Min Endometrios bråkade och jag låg dubbelvikt i ett par timmar, men tur nog hjä...

Av Jessica - 11 januari 2018 11:57


  Igår testade jag och Jennifer ett nytt recept på muffins, med Nutella i.Muffinsen var jättegoda men Nutellan kommer vi skippa nästa gång, här kommer receptet. ;)   Muffins   Ingredienser   4 Ägg 4 dl Socker 100 gr Smält smör ...

Av Jessica - 10 januari 2018 18:45

Wilma 8 veckor   Hejsan därute, ni som fortfarande kollar in här på bloggen ibland.   Livet har lunkat på här hemma hela hösten och vintern, med stora framsteg, men likaså många motgångar, vi försöker tänka utanför lådan för att hitta lösn...

Av Jessica - 7 september 2017 18:58

Cadance   Nu går dagarna i vardagslunk, barn till skolan och mannen på jobbet, möten och det vanliga stöket med djur och hushåll.   Jennifer går i skolan och det går klart över förväntan måste jag säga, hennes assistent är jättebra och be...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards