Nanooks

Alla inlägg den 30 januari 2012

Av Jessica - 30 januari 2012 22:22

Hejsan!
 
Här är det full rulle som alltid annars, hela helgen har spenderats i Vällingby där vi nästan är klar med renoveringen nu. Det ska bli rätt skönt när det är helt klart, så vi kan planera in vår vardag och helger utan att ens behöva tänka på renovering hos någon annan än oss själva. :)


Idag var det dags för det där tråkiga årliga besöket hos Tandläkaren.. och dom senaste åren med tanke på graviditeter och småbarn så har det varit lite sisodär kul att åka dit, oftast har man blivit halvt ruinerad, men idag var det andra bullar! Jag fick beröm och kunde gå hem utan att känna mig fattig och det var riktigt skönt!
 

Innan jag gick till Tandis åkte jag med barnen till Mormor & Morfar som var barnvakt undet tiden, på vägen dit hade barnen ett intressants samtal i bilen. Det började när Jacob började känna igen sig och gick ungefär såhär;
 
Jacob- Moffar! Moffar!
Jag- Ja, snart är vi hemma hos Mormor & Morfar.
Jacob- Pappa, pappa!!
Jennifer- Nej Jacob, (suck)  ..pappa jobbar.
Jacob- uppe?! Pappa uppe!! (först med en tveksam ton till att låta jättelycklig)
Jennifer- Nej jacob (suck) ..pappa jobba i Staaaaan.
Jennifer- Baja Moffa å Mommo inte pappa.
Jacob- pappa jobba uppe..
 
Inte är det alltid så lätt att förstå sig på allt, Johan har ju jobbat uppe.. på övervåningen hos Mormor och Morfar i ca ett års tid nu. Så Jacob trodde såklart att pappa var hos Mormor och Morfar och jobbade.. på övervåningen. ;)
 
 
Tänk om en vecka har jag redan jobbat min första dag.. det pirrar redan i magen där en massa känslor redan blandat ihop sig till en rörig massa..  förväntan, lite oro, spänning, stress, hopp och den där lite pirriga känslan som påminner vagt om magknip fast i glädjeform.. ja ni förstår nog. ;)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards