Nanooks

Alla inlägg den 20 januari 2012

Av Jessica - 20 januari 2012 16:24

Den här dagen har varit riktigt seg men jag har iaf löst hela den jobbiga situationen med Ellos som bara strulat hela veckan. *suck*
Det började med att jag la in en order för hela tre veckor sedan, och denna dök minsann inte upp 7-9dar som dom meddelat, Ohnej!

Efter ett telefonsamtal till dom visade det sig att paketet försvunnit någonstans hos dom eller hos posten, men det fanns inget att göra åt saken utan dom fick beställa allt på nytt och då skulle jag inte få allt jag beställt då vissa saker nu var slut. *Morr*
Men en faktura hade dom så snällt sänt mig redan, men när  den väl kom fram var det bara att kasta denna.. jo, inte hade jag tänkt betala för varor som jag inte ens fått!

På kvällen kikade jag in på min sida igen och visst hade dom strulat till det igen, denna gång hade dom lagt in vissa varor dubbelt mot vad jag beställt.. en mindre glad kund fick återigen hänga på telefonen och lösa detta.

Idag fick jag ett sms om att varor från Ellos hade kommit fram, så åkte väldigt konfunderad till mitt utlämningsställe och hätmade hem ett paket full av kläder och jovisst det var ju det paketet som "försvunnit" som dykt upp hemma hos mig helt plötsligt!
Aja, kul nog när jag gick igenom alla tröjor m.m satt allt som en smäck på mig, utom en tröja.. den måste varit felmärkt för inte hade jag beeställt hem ett tält vad jag minns?

Tur nog kan den kanske passa min mor så den får ta en tur till Vällingby innan ett beslut om hurvida den ska retuneras görs.

Men åter igen vart det att ringa och lösa allt med Ellos, den andra beställningen som var gjord avbokades och en ny faktura skullde sändas och äntligen kunde jag lägga allt detta strul på hyllan!

  

Detta låter verkligen som dålig reklam för Ellos, och jag tycker dom förtjänar den. Men kan tillägga att jag varit kund där i många år, även om jag inte beställer hem saker ofta och jag har aldig haft problem tidigare.

 

Bara för att jag känner mig halvt förkyld och så där lagom seg så har barnen härjat så pass mycket att jag trodde taket skulle lyfta och väggarna rasa omkull... tillslut lyckades jag lockade in dom båda på sitt rum så nu blev ljudnivån i resten av huset mycket mera trivsam. *njuter*

 

Hela helgen var egentligen planerad att spenderas i Vällingby då vi skulle fira ett syskonbarn som fyller 18år och renovera vidare och bli klara med alla taklister och ev börjat lägga golv i rummet vi renoverar, men det får vänta ett tag till då jag är lite förkyld och Johan känner sig lite småkrasslig blir vi hemmavid istället.

Dags för nästa renovering hemma..  matrummet är näste man på tur det ska målas väggar och lister, tapetseras en fondvägg, in med nytt golv och vedspisen ska även få sig en omgång med färg så den blir mer tilltalande när detta blir helt klart får vi dock se, en dag i sänder kör vi på här hemma.. om ni frågar mig iaf. ;)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards