Nanooks

Alla inlägg den 22 januari 2012

Av Jessica - 22 januari 2012 21:51

Vilken dag det här blev!


Först ringde vi på en annons på blocket om en skänk och denna prutades det på en del och vi sa att vi ville ha den.
Men oj så brottom det blev nu då!
Vi skulle ju hjälpa Jennifers Gudmor Tess och sambo Mikael borra hål i väggen så dom kunde få upp sin tv kl 14:00 så lite tajt om tid blev det mitt i allt, men iväg och hämta hem en byrå skulle vi i rena rama snöstormen!
Stackars vagnen flög som en vante när vi körde på vår lilla väg, och när vi väl kom fram var den full av hårt frusen snö eller ja, is snarare... *suck*
När vi väl gick in i huset och kikade på byrån var den ynkligare än vi trodde men vi hade inte tid att försöka pruta mera så köpte den (trotts att vi helst velat pruta liiiiite till) och åkte hem och lastade av den och vagnen för att sedan åka till Tess.


På vägen blev det många diskutioner om hur vi kunde göra byrån mera stabil, det blir mycket jobb för Johan men när det väl är klart kommer den fylla sin funktion iaf! *nöjd trotts allt*

 
På vägen blev dock barnen gnällinga och när vi kikade på klockan förstod vi varför.. klockan var 14:00 och barnen hade inte fått någon lunch, så det vart en tur in på Donken där barnen till sin besvikelse inte fick "kyckling att doppa". Detta mest för att Mamma VET att det inte bara hamnar mat i munnen när man beställer Chicken Nuggets.. Ohnej! Det hamnar lite varstans och det kan ju gå an när man är på väg hemmåt men inte när man är på väg att hälsa på någon annan.


Efter ett par samtal med Tess framgick det i alla fall att brottom behövde vi inte ha, så i godan ro körde vi till Bromma och parkerade bilen och åkte upp med hissen men.. Tess hade inte hunnit hem ännu så Jacob kollade nogrannt att deras ringklocka verkligen funderade.. när han gick vidare till grannarnas dörrar hann vi tur nog stoppa honom. ;)

En trevlig eftermiddag hos Tess och Mikael blev det, grabbarna fick äntligen upp tv.n och vi andra roade barnen innan det blev dags för lite fika. :)

Men jag började bli trött efter en stund efter allt slit under dagen och vi började röra oss hemmåt igen runt 17:30, väl hemma vart det den lyxiga middagen bestående av kokt korv med bröd. ;)


Sen somnade barnen hur lätt som helst och jag la ut lite annonser på blocket.se.

Bla vår gamla fina syskonvagn Babytravel, och gissa om jag blev paff när jag sen blev nerringd och pepprad av sms av personer som ville köpa vagnen!
Nu känns det dock inte så smart längre att vi inte la ut den till ett högre pris, vår tanke var ju att den pga lite smuts och några saker som var lite slitna inte skulle bli attraktiv till ett högre pris. Aja, man lär sig så länge man lever. :/
 
Nu är jag helt slut och imorgon är en viktig dag då jag ska på "studiebesök" med min SIUS på en eventuell framtida arbetsplats, dock har jag lite frågetecken att klara ut innan vi börjar med en praktik där men man kan ju alltid hoppas.. ;)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards