Nanooks

Alla inlägg den 13 januari 2012

Av Jessica - 13 januari 2012 18:40

Tänk vad mina småttingar växer, dom är inte så små längre Alissa, Bella och Lin.. ja, Lin ser ju väldigt liten ut i jämförelse med dom andra men hon har verkligen gått upp i vikt nu över julen. :)


Dom får alltid ren bur på Fredagar alt Torsdagar och komma ut på golvet så fort barnen inte är i vardagsrummet, nu har alla tuffat till sig så pass att dom klarar att hälsa på mig och inte springer dom bort om jag går förbi heller.
Och det magiska ordet "godis" lockar alltid fram lite visslingar från dom alla, och förståss gottas det en hel del i sallad, gurka och alla våra salladsrester här hemma. :)


Lite foton från gårdagens promenad under matbordet..

Mattes klart snyggaste raring.. finns ingen sötare!


När lillhusse fått en Zhu zhu hamster och dess boll kommit på vift ända intill buren måste det såklart provsmakas.. man vet ju aldrig om det kankse är något gott. ;)


Stella vår busiga hund, tyvärr har vår rakmaskins lilla rakblad gått sönder så blir nog att beställa ett nytt så vi kan raka nos och tassar.. som ni ser behövs det! ;)

Av Jessica - 13 januari 2012 18:27

Det är inte lätt alla gånger att vara liten, för ofta vill man att saker sker på en gång och inte om "en stund", "snart", "alldeles straxt" som vi vuxna alltid svarar, man minns ju själv hur otålig man blev!

Igår var vi hos Mormor och Morfar och trotts att Mormor började med middagen långt tidigare än vanligt så satt en otålig liten grabb vid matbordet och såg rejält uttråkad ut i väntan på att middagen skulle  serveras.





Sötaste lilla Jacob. :)


Fler i väntan, denna stora raring vid namn Diwa väntar tålmodigt på sin middag.

 

Ett foto på syrran måste jag väl dela med mig av oxå.

Av Jessica - 13 januari 2012 18:11


Tänk att det var två år sedan jag fick min lilla grabb det känns som det var bara ett par veckor sedan. Dom växer upp fort mina underbara barn, men det är en härlig resa vi har framför oss och jag ser fram emot varje minut! :)


Nu i Söndags fyllde Jacob hela 2år, han skulle förståss firas med familjen och sina gudföräldrar medbuller och bång, och vi hade ett härligt kalas med mycket bak och lite julgottis som blivit över och det mesta gick åt, tur nog! ;)


Han fick många fina saker bla. En lastbil som låter, blinkar och kan spruta vatten, En högljudd traktor med en massa djur som spelar melodier, blinkar och kör, lite kläder, en present böts mot en Zhu zhu hamster denna vart mycket uppskattad!, en furreal pet- katt, en duplo bil, ett stort bilgarage med hiss m.m.
Nu är barnens rum fullt av hästar, stall, bilar och alla dess tillbehör! ;)


Lite foton från dagen;


Hemmadesignade ballonger i massor förståss!


Lite design på kladdkakan måste man ju ha..


Långbord med stora matbordet och soffan, tänk denna gången fick alla plats! ;)


Alla småkusinerna, Jennifer, Jacob, Emilia och Alexander. :)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards