Nanooks

Alla inlägg den 16 januari 2012

Av Jessica - 16 januari 2012 13:31

Nu har det snöat här hemma i ett par dagar och vi har ett par centimeters snötäcke som vilar över marken och som pudrat träd och buskar lätt vita och världen ter sig mycket ljusare för att inte tala om att humöret håller sig på topp då man inte lever i en mörk och blöt värld längre. Härligt värre!!! :)

  

Puss på dig!


I helgen fick jag ett telefonsamtal av en man som sa sig hittat ett marsvin övergivet på en parkering, denna ville han att jag skulle ta hand om då hans dotter var allergisk, såklart kunde jag ta det lilla marsvinet men jag har ju inte direkt vägarna förbi södra Stockholm så jag kan ta marsvinet bara han lämnar den i Vällingby vilket är mycket närmre för honom än norra Stockholm i Brottby där jag bor. Nu har jag tyvärr inte hört av honom något mer men jag hoppas på att han kan lämna marsvinet snart så jag kan kolla hälsan på lillen då den säkert är sjuk och sen se om jag kan hitta en vän och ett nytt framtida hem åt den. *håller tummarna*


I helgen var vi i Vällingby och tapetserade sista rummet på övervåningen, det är så snyggt så där nu! :)

Men det finns att göra kvar, nytt golv ska in och sen ska det upp lister, golvlister och foder runt dörrar och fönster, men man kan ana det färdiga resultatet nu iaf. *nöjd*


Idag blev det årets första promenad med pulka och den fina lilla sparken jag fyndade på loppis i sommras, efter att ha dragit dessa en bra bit så slänger jag ut en önskan om en stooor spark att ha till barnen.. det blir ju roligare för mig med en sådan oxå! ;)

Sparken vart nog mest uppskattad båda barnen fick plats på den och dom satt riktigt bra i den, nu måste jag bara få Johan att laga den plankan som var trasig på sistsen sen med lite färg är den tipp topp igen. :)

  

Lite foton från dagens promenix;

   




 

  

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards