Nanooks

Alla inlägg den 18 mars 2012

Av Jessica - 18 mars 2012 10:51

Detta är den äldre av grabbarna.


Jag kollar alltid in annonserna på Blocket.se för att se om någon annonserar ut marsvin som kommer från mig, det har hänt ett par gånger och jag vill få tag i dessa djur innan dom går vidare till någon utan min vetskap.
 

Igår hittade jag en annons om två små grabbar på 3månader resp. 10månader som skulle skänkas bort pga att dom inte fungerade ihop och dom skulle skänkas bort till ett liv på varsitt håll utan kompisar. I mina ögon är detta rena katastrofen då det först och främst handlar om två marsvin som gått ihop en väldigt kort tid samt om en tonåring vilket alltid kan var lite knepigt men att på grund av detta straffa dom för livet genom att leva ett helt liv i ensamhet är fruktansvärt.
Nu bor dom här hos mig och sitter i en avdelad bur för att inom ett par dagar få ett redigt bad få gå ihop i en stor bur och med min överblick lära sig gå ihop igen. Det får ta den tid det tar huvudsaken är att dom slipper leva ensamma, sen när jag är säker på att dom fungerar ihop och är friska och fina så kommer dom få ett nytt hem tillsammans. :)


Raringarna kom med en lapp där det stod att den yngre av dom var "livrädd för händer" och för att inte tala om all skräpmat som skickades med.. *Morr*
Lilleman är tam, lugn att hantera och är allt annat än rädd för händer, och skräpmaten ligger i sopporna och nu får dom bara vettig bra mat, nu är det bara en sak kvar att ordna med.. deras namn.
Dom hette Grisen och Rufs när dom kom hit, inget av namnen är passande i tycker jag.. så nu behöver jag namnförslag till dom båda, gärna med Disney-tema men ett passande namn utanför det temat fungerar också bra.

 
Så kom med förslag här ser ni foton på raringarna: 

 



Söt är han Lilleman! ;) 


En annan fundering jag har är om den yngre av dom möjligtvis kan vara en lunkarya?
Nu är jag inte särskilt kunnig på just långhåren men i mina ögon påminner han verkligen om just en Lunkarya.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards