Nanooks

Alla inlägg den 1 februari 2011

Av Jessica - 1 februari 2011 20:52

 

Här pirras det en hel del i magen, jag håller just nu på att fixa lite finstilt för att söka ett jobb som skulle passa mig perfekt!
Det är som hundskötare på ett Hunddagis och mitt intresse för hundar har jag haft så länge jag kan minnas och att få jobba med just hundar varje dag som mitt levebröd vore helt fantastiskt!
 

Såklart är inget ristat på sten och risken är stor att många fler med kankse större erfarenheter och utbildningar i ryggen söker samma jobb. Men jag ska ge det en chans och hålla mina tummar riktigt hårt för att det här jobbet ska bli mitt.


I övrigt här hemma verkar den här förskylningen som dragit in över vårat hus intevill ge med sig, Jennifer som jag trodde var frisk har haft lite feber till och från men hon ser allmänt ut att må rätt bra i alla fall. Jacob som haft hög feber nu till en början har börjat få lägre temperaturer men har istället blivit rejält snuvig, precis som mamma som mår bra bortsett från att jag är lite hes och är redigt snuvig. *suck*

Ikväll nämnde även Johan lite att han kankse är på väg att bli sjuk.. när ska detta sluta?!


Till något mycket roligare!

På fotot syns Maja och på nedre bilden Maja och Nutella.

 

I helgen hjälpte Johan sin kompis Martin att köra hem lite möbler från IKEA till hans och hans tjejs nya lägenhet. Och Johan passade på att köpa en ram till några fantastiska bilder som min systersons flickvän har tecknat åt mig.

Jag sände henne tre foton på mina marsvin och fick tre fantastiska teckningar tillbaka, dessa är nu Äntligen upp på väggen där dem ska vara.


Han passade även på att köpa hem två tavellister, som vi nu har uppsatta i vardagsrummet med ett par vackra böcker och några tavlor.
Vi har en massa ideer för vad vi ska ha på väggarna men det är så praktiskt att ha tavellister för då kan vi möblera om och byta både böcker och tavlor som vi vill utan att det lämnar flertalet fula hål i väggen.

Vi har nu även beslutat oss för att ta en vacker bild ute i skärgården som vi ska få förstorad och inramad i en guldram som vi ska sätta på fondväggen.

Min tanke är att bilden ska visa hur vacker vår skärgård är men även att barnen ska leka i bakgrunden på fotot för att göra det mera personligt.


En till nyhet är att min egen uppfödda Grace, tort´n white teddy, har kommit tillbaka. Jag velar just nu på om hon ska gå som kelgris eller om hon ska få sig en sista kull med Slayer. *fundersam*


Oj, nu vart det mycket skrivet här.
Hoppas att ni alla är friska och kan gå ut och njuta av det vackra vädret vi har nu, och håll gärna tummarna med mig för att mitt drömjobb blir mitt nu i slutet av månaden.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards