Nanooks

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2010

Se det snöar, ja, se det snöar.. det var väl roligt? Hurra!!

Av Jessica - 22 oktober 2010 15:02

Ja, det är väl så visan går?!

 

  

Kankse är jag inte fullt så glad öer all snö när det fortfarande är Oktober. Men Jennifer som fick se snön genom fönstret var helt fachinerad i säkert en timma, då hon bara stod och titta sen kom hon med en jacka och stävlarna.. dags att gå ut och kika närmre på den där snön tror jag.. ;)


Så efter en lättare frukost med mackor och kaffe så klädde jag på barnen och mig själv, jag rotade även fram fotsäckarna till barnen och sen blev det en promenad.

Jag hade kankse inte tänk att det skulle vara så oplogat som detvar men det gick att dra vagnen rätt så bra i hjulspåren från traktorn.

Vi gick vår vanliga runda och hälsade på hästarna, som idag när jag ropade på dem kom i full galopp! Det var kul att få en sån respons och mitt sug efter att mysa med hästar vart verkligen tillfredställt när jag kunde gosa och bli pussad av hela 5st hästar! Lite fler än så är dem i hagarna, men alla är inte så keliga av sig.

Jennifer skrattade gott när hästarna kom springades och kivades emellanåt för att få vara den som blev kliad. Hon är dock inte så intresserad av att klappa dem, men det kommer hon nog att bli när hon blir äldre. ;)


Det var ganska trögt att dra vagnen så promenaden tog längre tid än vanligtvis, och väl hemma så sov Jacob så gott och Jennifer började se rätt så trött ut, så jag parkerade vagnen utanför marsvinsrummet och sen storstädade jag alla burar och pussade lite på alla marsvin oxå. 

Det är så mysigt att sitta inne i värmen med alla små grisar och höra hur dem mumsar på sitt hö, och se hur dem hoppar små popcornhopp av glädje över att få rent i burarna. Då båda barnen sov innan alla burar var städade tog jag verkligen tid på mig idag att kela med marvinen.


Väl inne igen var klockan redan 14:00 och Jennifer var fortfarande trött så henne la jag i sängen med en gång, men Jacob var i farten och fick krypa runt som han ville.

Jag började laga lite mat och under tiden hann jag hänga upp en maskin med tvätt, just när min mat blevklar var det dags för Jacob att få lite mellis och ny blöja. Så nu när jag ätit hade jag för ovanlighetens skull en lite paus att sitta och blogga lite. Känns så skönt att sitta här och dela med mig av min vardag och ändå inte känna mig stressad över allt jag borde göra. Jag har gjort mycket idag redan och visst ska jag göra lite till men det är ju ingen brådska. :)


I helgen blir det kankse lite tajt att hinna blogga, då vi ska på kalas i Österbybruk imorgon och på södra sidan av stan på Söndag. Men jag ska försöka hinna med något inlägg. :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 21 januari 2018 16:00

Jacob, Jennifer och Wilma leker i backen.   Hej   Den här helgen har jag och barnen bara varit hemma och tagit det lungt, mycket för att jag är rätt sliten efter veckan som varit men likaså för att Jennifer behöver bearbeta det som hänt s...

Av Jessica - 15 januari 2018 13:07


Min fina Aston <3  Igår var en ganska intensiv och otursdrabbad dag för oss, dagen började med att jag hade kramper i magen och övervägde att åka in till akuten. Min Endometrios bråkade och jag låg dubbelvikt i ett par timmar, men tur nog hjä...

Av Jessica - 11 januari 2018 11:57


  Igår testade jag och Jennifer ett nytt recept på muffins, med Nutella i.Muffinsen var jättegoda men Nutellan kommer vi skippa nästa gång, här kommer receptet. ;)   Muffins   Ingredienser   4 Ägg 4 dl Socker 100 gr Smält smör ...

Av Jessica - 10 januari 2018 18:45

Wilma 8 veckor   Hejsan därute, ni som fortfarande kollar in här på bloggen ibland.   Livet har lunkat på här hemma hela hösten och vintern, med stora framsteg, men likaså många motgångar, vi försöker tänka utanför lådan för att hitta lösn...

Av Jessica - 7 september 2017 18:58

Cadance   Nu går dagarna i vardagslunk, barn till skolan och mannen på jobbet, möten och det vanliga stöket med djur och hushåll.   Jennifer går i skolan och det går klart över förväntan måste jag säga, hennes assistent är jättebra och be...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards