Nanooks

Alla inlägg den 15 september 2009

Av Jessica - 15 september 2009 18:30

Hej


Efter en dålig natts sömn så har jag försökt ta itu med lite saker, som att jag tänkte betala och skicka iväg min ansökan om namn till mitt företag jag tänker starta upp. Men hur jag än gör kan jag inte logga in med mina uppgifter så jag ringde upp dem och frågade varför jag inte kunde logga in och det visade sig att alla uppgifter på foretagsregistrering.se bara sparas under 6mån, sedan raderas dem. Dettavar inget jag sett någon informtaion om när jag börjat fylla i alla mina uppgifter.. så nu måste jag fylla i allt igen! *morr*


Sedan efter att ha pratat med mina föräldrar visade det sig att deras gamla hemsida på spray fanns kvar och att kunder utgick från att den informationen stämde så var det dags för ännu ett gräl med spray.se


Jag hade raderat denna hemsida via telefonkontakt med spray för ca 1,5-2år sedan! (trodde jag)

Nu visade det sig att sidan var kvar och t.o.m mitt gamla konto.. irriterad tänkte jag ringa o skälla ut dem!

Men, tji fick jag! Nu hade dem inga gratis telefon nummer för support utan man skulle nu betala 5.60kr Minuten för att få support. Tror dem jag tänker spendera 5.6kr/min för att säga upp ett konto som redan är uppsagt??! *riktigt arg*

Jag skickade dem istället ett mycket irriterat e-mail om att dem säkrast skulle radera mitt konto och gamla hemsida fortast möjligt då jag inte ville ha med dem och göra, och la även till att detta skulle vara gjort för ca 1,5-2år sedan!


Efter att verkligen blivit irriterad av dessa saker packar jag ner alla jennifers saker och åker till Bvc då Jennifer hade tid kl 16:00 att få sin 3:dje vaccination.

Väl där, ca 15.45 så är det måååånga barn i väntrummet och jag roas av att se hur jennifer pratar och blir uppspelt av alla barn.

Men klockan tickade på.. och blev 16.15......16:25 (var sjutton är min sköterska?!) , nu vet jag redan att hon kan vara sen men ändå en halvtimma? Vad förväntas jag göra nu?! (min sjukdom som gör att jag inte kan hantera oväntade situationer sätter sina spår och jag börjar må dåligt och bli riktigt stressad).

Klockan blev 16:40 innan rummet blev tomt på andra barn och en annan skötserska kom fram och frågade vem jag väntade på.

Det visade sig snart att min skötserska inte hade skrivit upp i sin almenacka att jag skulle komma idag och att hon helt enkelt slutat för dagen. Jag fick genast panik och blev samtidigt bra arg.. Väntades jag åka 1h bilfärd fram o tillbaka i onödan och sedan efter 1h väntan i väntrummet bara vända o åka hem igen?

Tur nog tog en annan sköterska emot mig och hon var bra duktig oxå. Jennifer grät inte under tiden hon blev mätt, hon var lugn när hon vägdes och hon sa inte ett knyst när hon fick en spruta i båda låren. Hon grät bara en kort stund efter då en av sprutorna svider rätt bra.


Så här bra har det aldrig gått att ge Jennifer sprutor.. jag vet vilken sköterska jag vill ha till nästa barn! :)


Så efter en jobbig dag som slutade med hemsk huvudvärk så måste jag ändå säga att den slutade rätt bra.

Jennifer fick feber mot kvällen och vi fick trösta henne en hel del.. men det hör till vaccinationerna.


Imorgon bär det av till Vällingby, där jag ska bli lita avlastad med Jennifer av min mor då jag räknar med en dag då Jennifer har feber.


Något annat kul:

Vår söta kisse Zingo hittade ett utmärkt ställe att sätta sig och ha koll på läget idag..

  


Sedan måste jag tillägga att Johan har satt upp dörren till nya sovrummet idag, och det e såååå snyggt!

Du e bäst Johan! *puss*

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards