Nanooks

Alla inlägg den 9 september 2009

Av Jessica - 9 september 2009 22:45

Hejsan


Ja, vad ska man säga.. vi drar den långa historien..


För ca 1,5v sedan nämde jag för Johan att jag verkligen skulle gilla om han kunde fria till mig den 9 sep. (då vi aldrig skulle glömma datumet 09.09.09.)


Men jag känner Johan väl och tog mer eller mindre för givet att detta var bortglömt för länge sedan.

Men dagen i ära beslöt jag mig för att städa lite i vardagsrummet, klä Jennifer i en söt klänning, och duscha och byta om mest ifall att. Jag ville ju  ha ett bra minne OM han skulle ta sig i kragen o fria..

Jag pratade med Johan efter att han slutat och han köpte hem lite god förrätt. Och jag sa att maten skulle vara klar när han kom hem. (Vilket nog förvånade honom då jag inte lagat middag på läääänge)

Och för att försöka påminna honom sa jag något i stil med: "Ja, jag hoppas ju att vi ska ha något att fira ikväll, men det vet jag ju inte säkert än.."


Väl hemma så gör Johan i ordning förrätten då jag stod för middagen, sedan kom den kommentaren jag INTE ville höra.."Vad är det vi firar?"

Ja, sa jag, jag hade hoppats att du skulle fria, men så verkar inte fallet så då kan vi väl bara ha en extra fin middag och ha det trevligt istället. :)


Efter en god middag med ett barn som lärt sig dra i duken och hålla låda, så satte vi oss i soffan, och jag tänkte lite för mig själv att ja, det blev väl inget. Men vad gjorde det.. jag älskar ju Johan oavsett om vi är förlovade/gifta eller bara sambos.


Då reste sig Johan och flyttade vard.rums bordet lite som för att ta sig förbi och min enda tanke var att; "Jaha, ska han ut o mecka nu" , vilket jag oxå frågade honom.. han skrattade bara o sa ja, självklart.


Men så satte han sig på knä och frågade om jag ville gifta mig med honom!

Snacka om att jag blev Paff! Ja, såklart jag vill gifta mig med dig!..

Men för säkerhets skull frågade jag om han var allvarlig? Och ja, det var han.. och vi skulle kika på ringar vid tillfälle.


Vad kan jag säga, han lurade mig totalt! Och ring fick jag oxå.. ett rosa sugrör han knutit ihop åt mig och som han trädde på fingret. ;)

Han beklagade att det inte blev mer romantiskt än så. Men jag kan Lova att jag klagade INTE! Det hela var jättegulligt gjort.

Jag älskar dig Johan! *puss*


Så nu kommer jag gå runt med ett extra stort leende på läpparna.. ;)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards