Nanooks

Alla inlägg den 24 maj 2010

Av Jessica - 24 maj 2010 19:00

Min underbara lilla Prins! :)

Av Jessica - 24 maj 2010 18:28

Hej hej


Ja, idag hade jag inga planer och med en dotter som piggnat till lite och solen som sken på förmiddagen var det bara att passa på och gå ut så mycket som möjligt. Vilket var vad vi blivit ombedda att göra med Jennifer så mycket som möjligt för det ska tydligen hjälpa mot hennes hemska hosta som övergår till att hon tappar andan.


Efter en lugn start innomhus med lite bokläsning med Jennifer, frukost och lite kikande på nätet så sov barnen middag tillslut, så jag passade på att rensa lite i vårat land. Jag tog ut alla marsvin en stund på dagen oxå, lagom tills att alla djuren kommit ut vaknade Jennifer och Jacob och jag gjorde i ordning dem och la Jacob i vagnen där han var ovanligt nöjd innan han tog en liten tupplur. Jennifer såg marsvinen och var så snäll och gav dem lite maskrosor och gräs. ;)


Jag rotade även fram vår gräsklippare och klippte kanske en tredjedel av tomten, men all denna eländiga pollen gör att det blir så svårt att andas när jag anstränger mig för mycket ute, så ska försöka få Johan att ta resten av gräsmattan vid tillfälle.


Sen ringde Johan och berätta att han var på väg hem, och jag väckte Jennifer som sovit en stund i vagnen och tog in och gav henne lite gröt. Detta var första portionen med fast föda hon ätit på över en vecka nu.

Efter var hon fortfarande trött så la henne i sängen och gick ut och kikade på Jacob, men han sov så sött så passade på att städa marsvinsburar medans marsvinen ändå var ute.

Dem uppskattade att få rena burar att komma in till, med massor av mumsigt ängshö och maskrosor att smaska på tills imorgon. ;)


Sen var det Jacobs tur att få ren blöja och mat innan jag tog en myspaus med honom i stora sängen.

När vi ändå låg där och gulla och busa så passade jag på att fota honom en hel del oxå. (Foton kommer...)

Sen måste jag ju gratta Angelica som fyller år idag!

Stora Gratulationer på din bemärkelsedag!!! :)

 

Nej, nu pysslar Johan med taket vi renoverar och det är dags för mig att laga lite middag. Längtar tills imorgon då vi får in lite pengar så vi kan handla igen! :)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards