Nanooks

Alla inlägg den 18 maj 2010

Av Jessica - 18 maj 2010 19:22

Hejsan


Jag har inte bloggat sista veckan för det har inte funnits någon tid eller ork över för sånt. Men nu är jag på rätt spår igen och har återfått lite ork så nu ska jag ta itu med att blogga lite tätare än senaste två veckorna. *skäms*


Förra Onsdagen så lämnades Jennifer på Dagis kl 09, som vanligt. Men sen bar det av till Vällingby för mig och Jacob. Och därifrån åkte vi sen in kommunalt till centrum och gick in och ut ur butiker för att hitta en klänning åt min mor.

Vi åt mat på en Pub som ingen av oss kände till, tack Johan för tipset och vägbeskrivningen! ;)

Sen hittade vi tillslut en jättefin klänning och då bar det av till gamla stan där vi hittade ett mysigt fik och sen så handlade hon ett par nya skor/sandaler oxå! :)

Var en jätemysig dag då vi pratade om allt möjligt och gick många timmar.. tur det för till fikat vart det lite gott oxå!

Jennifer blev hämtad av Farmor och Farfar (tack för hjälpen!) och sen bar det av till södra sidan av stan där hon fick gå på fika i kusinernas skola. Sen hem till Farmor och Farfar och äta middag där med pappa. Så hennes dag vart mycket bättre än om hon följt med in till stan.


På Torsdagen vart det att pyssla här hemma, jag var så oerhört trött den dagen.. hade varit en jobbig vecka känslomässigt.

Men en långpromenad med Johan, barnen och Stella gjorde att jag fick lite ork igen. Nu äter marsvinen färsk plockat grönt varje dag (om det inte spöregnar), och det är mycket uppskattat! :)

Jag storstädade inne, så jag slapp göra det på Fredags förmiddagen innan Cicci och Christopher skulle komma.


På Fredagen vart det sovmorgon till kl 08:00! (Trodde aldrig jag skulle tycka det var sovmorgon men med småbarn så är det en lyx att få dra sig i sängen) ;)

Jennifer kröp upp i stora sängen och barnen fick äta brevid varandra med mig och Johan på varsin sida om sig. Jättemysigt! :)

Sen mötte vi upp våra gäster i Arninge där vi handlade lite middag, och väl hemma sen å la killarna köttet i marinad sen bar det av på långpromenad. Cissi bar gladeligen Jacob i bärselen medans jag drog vagnen.

Vi mötte en mellanpudel hane som var lite väl på enligt Stella, men hon tinade lite efter ett tag och busade en del med honom. Jennifer tyckte det såg så roligt ut när Stella skällde ut honom i början att hon skrattade så hon kiknade, jag vågar nog påstå att vi alla skrattade gott i slutändan då hennes skratt var så smittande. ;)


Väl hemma fick jag, Cissi och Jacob ta en snabbtur till butiken då vi glömt att handlatändvätska. När vi kom hem höll grabbarna på att hacka och fixa med maten.

Snart vart maten klar, årets första riktiga grillade mat, med kött, grönsaker, champinjoner och klyftpotatis. Mums!


Lördagen spenderades i Vällingby. (mer info och foton kommer.)


Söndagen vart det en åktur till andra sidan stan med min mor och svägerska och nu ärmin klänning inlämnad för att sy till lite smådetaljer hos en riktig skräddare. :)

Dagen avslutades med att Karin, min mor och jag pratade över en kopp kaffe hemma hos Karin. Tusen tack för all hjälp Karin, du e Bäst! *kramar*


Men efter att Jennifer hade hög feber till och från under helgen vart det en tur in på Akuten i Måndags. Där konstanterades det att hon nog fått något magvirus med hög feber, och nu har vi strickta order om hur vi ska få i henne vätska så hon inte torkas ut. Kvällen spenderades på toan mestadels men idag har hon iaf behållt allt vi gett henne. Hon är förståeligt nog hemskt slö och har sovit större delen av tiden, annars har hon suttit i min famn och tittat i böcker och myst.

Nu kommer det inte hända mycket dem närmsta dagarna så Jennifer får vila upp sig och bli frisk.


När jag bakade i förra veckan så fick jag en stund över att busa med Jacob (som av okänd anledning hade mjöl i ansiktet?!)

Den här stunderna med barnen när dem skrattar så hjärtligt är en stor bonus med att vara mamma! *stolt*


Nu ska vi äta lite middag bestående av en stek och lite råstekt potatis. *mums*

Av Jessica - 18 maj 2010 18:03

Här är några foton från Alexanders 4års kalas.

 

Mormor hjälpte till och mata Jacob, Stella vart lite nyfiken.

 

Sa någon tårta..?!

Så här söt var vår Prinsessa när hon tittade på stora kusinen Andreas, han försökte charma henne men hon såg mest alldeles förskrämd ut. ;)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards