Nanooks

Alla inlägg den 21 maj 2010

Av Jessica - 21 maj 2010 12:33

Hej


Ja, min Torsdag verkade lovande då Jennifer inte behövde äta alvedon då hennes feber aldrig gick över 38grader, jag fick henne att äta fulla portioner med välling utan att hon pydde.. ja, det verkade som att det vänt, äntligen! :)

Men till kvällen hände något hemskt!

Jag hade just smort in Johans rygg med after sun och vi skulle lägga oss så hörde jag ett konstigt "pip"-ljud ifrån Jennifers rum. En rejäl varningsklocka började ringa i ,mitt bakhuvud och jag kastade mig in i rummet och tände lampan och fann henne aldele blå i ansiktet i sängen!

Hon höll på att kvävas av slem(?!), och med lite hjälp att ändra ställning så kunde hon börja andas igen. Men jag var orolig och ringde ändå vårdguiden, vi  fick lite tips på vad vi skulle göra med henne och hon lyssnade på Jennifers andning via telefon luren, sen sov Jennifer sittandes mellan oss i vår säng inatt.

Jacob som börjat rossla en hel del och jennifer som hostade och grät mycket inatt gjorde att jag inte vågade slappna av särskilt mycket och jag hade ett behov av att höra dem båda andas.

Imorse vart det en tur till husläkaren, med ett kort kräk-stopp på vägen dit (Det mesta hamnade i bilen över jennifer tyvärr).

Väl där lyssnade läkaren på hennes lungor och tyclte allt lät bra, men vi ska ha henne i vår säng ett tag till så hon inte kvävs igen... *suck*


Det här med två sjuka barn är inte roligt, jag e helt slutkörd och jag hoppas jag kan ta en paus imorgon när Johan är hemma och hälsa på familjen och hämta lite enegi när min brorsdotter Angelica ska firas. Men får se om Johan vill vara ensam med barnen några timmar först.


Igår kväll kom Stina över oxå! :)

Hon hade med sig två små pojkar på ca halvåret som söker nya hem, och som suttit i en Zoobutik större delen av sina liv. Foton på sötisarna kommer!

Hon hälsade även på småkissarna och gick igenom lite marsvin som jag vaktar och även några av mina som bla. Alma en snart 9år gammal tant, Maja Jennifers gulliga bästa kompis och Crazy min härliga stoooora kastat. :)

Tyvärr har ena honan jag vaktar fått satinsjukan och hon har börjat rasa i vikt, fått svårt att gå och lite andra problem så henne ska Johan få ta bort (med ägarens godkännande) ikväll så hon slipper lida mer.


Nej, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här. Är fortfarande chockad för det som hände igår. Orkar och hinner jag bloggar jag lite mer ikväll annars blir det  i helgen.

För att avlsuta detta tråkiga inlägg så har ni lite fina bilder att njuta av här;

Småkissarna älskar att både sova och busa tillsammans i hängmattan. :)

Jacob älskar sin händer. :)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards