Nanooks

Alla inlägg den 5 mars 2010

Av Jessica - 5 mars 2010 19:58

Hejsan


Jag har inte bloggat på ett par dar så försöker göra ett kort försök att blogga lite nu.


I Onsdags var jag på BVC med Jennifer och Jacob, Jennifer gjorde sin 1,5år kontroll (kunna stapla klossar på varann, kunna kladda med kritor, kunna säga 8-10ord osv). Hon kunde allt utom säga 8-10ord, hon säger ung. 6-7ord. Men det var ingen farapå taket, det ta rhon ju igen snart. :)

Vi passa på att väga och mäta Jacob oxå, och han väger nu 4,1kg och är 54cm lång! *mycket stolt mor!*


Idag vart det ingen sovmorgon, vi vaknade närmre kl 4.30-5.00 då Jacob inte ville sova mer (han hade ätit tätt hela natten), och så började Jennifer hosta och låta så Johan tog hand om henne och jag tog Jacob. Och sen vart det ingen mer sömn för mig, då Jacob ät dåligt, kräktes, vill äta igen efter ca 45min osv. Tillslut somnade han och jag hann kankse sova i 20min innan Jennifer började gråta. *pust*

Upp och ta hand om Jennifer som verkade mycket snorig och hostig, men åtminstonde inte särskilt varm. Efter ett försök att få ordning på mat åt mig och henne så slutade det med att Javob vaknade, jag böt blöja och han kräktes ner hela skötbordet, efter att ha satt honom i babysittern kräktes han igen! Nu vart jag orolig och försökte ringa Bvc men det hade stängt?! (Får man verkligen stänga ett Bvc bara för att det är sportlov?!) Så vart att ringa sjukvårdsupplysningen, och dem bad mig hålla koll på att han kissa, om han fick feber, blev apatisk osv skulle jag ringa igen.

Jennifer testade mitt tålamod under morgonen och när hon tillslut medvetet kastade ner sin fulla mugg så golvet och mattan badade i vatten fick jag nog och jag la henne igen, och hon somnade om utan protester.


Bror ringde och frågade om det gick bra att dem kom över, och dem fick veta hur läget var; Jennifer är sjuk, Jacob kräks och huset ser ut som ett bombnedslag!, men det gjorde inget dem  kom gärna ändå. :)


Så efter att ha ammat Jacob så hade jag en lugn stund och jag passade på att städa; tog hand om disk, damma och torkade av bord och bänkar, dammsög, gjorde rent på muggen, satte på en tvättmaskin.

När dem sedan kom var det rent, och Tarja undrade vilket bombnedslag jag hade pratat om. ;)

Dem var här en stund och Tarja och jag pratade en hel del, dem ville gärna gå på promenad men för säkerhets skull ville jag ta tempen på Jennifer först.

Och gissa om jag blev förvånad, hon hade hela 39graders temp! Så nej, någon promenad skulle det inte bli. Hon fick med en gång alvedon och slemlösande av mig, som verkade göra lite nytta iaf.


Nu till kvällen tog jag tempen igen, och den var nu 39,5grader, så några kalas för hennes del den här helgen kan vi ju glömma.

Men jag kommer nog att hälsa på Sussie (min syster) imorgon med Jacob iaf, hon har ju inte ens träffat Jacob än! På vägen dit ska jag förbi päronen och lämna av Pärlan, en kanin, som ska hämtas hos dem imorgon förmiddag.

På Söndag ska Terese firas, hon fyller 11(?) år då, men Johan har ännu inte bestämt om han åker dit en sväng eller inte. Jag kommer oavsett att stanna hemma med Jennifer och Jacob.


Nej, nu vill jag koncentrera mig på Let's Dance.

Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards