Nanooks

Alla inlägg den 10 juni 2009

Av Jessica - 10 juni 2009 19:00

Hejsan


Idag har jag jobbat lite extra i Vällingby, känns bra att börja komma igång då jag ska klara alla jobb själv om ca 1år. ;)


I övrigt så tog jag hem Sixten och Nova idag och gissa vad som hände.. ?!

Jo, dem transporterades i varsin kartong.. men när jag tog ut dem ur bilen var dem i samma kartong. Marsvin!!! *suck*

Nova ska knappast vara parad för den sakens skull, det fanns inget som tydde på att dem överhuvudtaget hade parat sig, dem ville nog bara ha varanns sällskap. ;)


Men iom det som hände valde jag att inte sätta ihop Marcus och Sixten idag, dem sätts ihop imorgon.


Jag har även fått ett telefonsamtal om två små tjejer på ca 8mån som skulle skänkas bort på blocket, dem valde att lämna djuren till mig istället.

Dem kommer till Vällingby imorgon förmiddag, då annonsen inte inehöll foton vet jag inte något om ras och utseende än. Men foton kommer!


På kvällen när jag kikade till djuren hade kanin-mamman (en inackordering m ungar) råkat få med sig en hungrig bebis ur boet. En söt liten rackare var det, men det vart att städa ur buren och krångla in lillen i boet med sina syskon. Familjen som hämtar sina kaniner i helgen kommer bli glada över att få höra att det är flera små ungar i boet. Och alla verkar må bra. :)

Om dem smiter ut mer ur boet ska jag försöka ta ett foto innan dem åker in i boet igen. Mamman e väldigt duktig och hade fullt sjå i att fylla i boet när jag grävde ur ingången så pass att jag kunde få in den lilla smitaren.


Kankse ska man tinga en liten bebis? Vad sägs om en liten söt dv.vädur tjej till samlingen?

Varför jag inte vill ha en kille? Jo, därför att förra året var jag djurvakt åt en charmig liten blå dv.vädur kille som jag föll pladask för med en gång! han skulle dem ev omplacera.. jag väntar fortfarande på det samtalet för den lilla sötnosen är alltid välkommen hit! ;)

Om han kommer hit får han gå med Soda. Om jag skulle ha yttligare en hona så skulle jag försöka få alla att funka ihop, mest genom att ge dem en gemensam bur på  ca 190x90cm, massor av olika hus och mycket utevistelse och aktivering. Plus att jag skulle kunna få enstaka kaninkullar under dem närmsta åren. ;)


Nej, nog nu, återkommer imorgon!! :)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards