Nanooks

Alla inlägg den 27 januari 2016

Av Jessica - 27 januari 2016 12:41

Hej allesammans! :)


Nu var det ett par dagar sedan jag bloggade, vi har haft fullt upp här hemma med att påbörja renoveringen av våran tvättstuga, då golvmattan har sprickor så behövs hela rummet tömmas så vi kan anlita någon att lägga ny plastmatta.
Såklart passar vi även på att fixa till allt annat som att måla väggar och köpa ny snyggare bänk att ha ovanpå tvättmaskinen och torktumlaren. ;)
Just nu har vi iaf lyckats tömma hela rummet förutom varmvattenberedaren och maken har börjat spackla alla hål i väggarna, sen blir det att måla allt i vitt, både golv och väggar behöver ett par lager färg. ;)
 
Nog om tvättstugan, bilder kommer när man kan se lite resultat. ;)
  
I Måndags var det dags för skola igen, Jennifer mådde dåligt (som vanligt på Måndagar) och var mycket stressad innan lämningen, men väl på plats hade hon varit glad. :)
Dock var hon nog tröttare än vi trodde för på sista lektionen "gick hon in i sig själv", hon var okontaktbar och det tog en stund innan läraren fick någon respons tillbaka, men när hon väl blev kontaktbar så jobbade hon på som vanligt igen om än lite tröttare än vanligt.


Detta med att gå in i sig själv har hon gjort till och från sen hon var ungefär tre år gammal, vi har pratat med läkare om det inklusive andra svårigheter hon har men ingen tycks ha reagerat på detta utom de lärare och förskole pedagoger som upplevt hur läskigt det faktiskt är när hon försvinner så totalt som hon kan göra ibland.
När hon blir stressad kan hon likaså gå in i sig själv men då brukar det räcka med en beröring så kommer hon tillbaka och fortsätter med det hon höll på med , men dessa större frånvaro attacker hon kan få är en helt annan sak.
 
Tur nog är jag med i flera grupper på facebook där vi föräldrar kan stötta varandra och bolla idéer och funderingar och idag läste jag något som fick mig att tänka till...


Kan det vara så att vår dotter har mildare epileptiska anfall när hon blir så där extremt okontaktbar?!
Efter lite samtal med en sköterska på Barnmottagningen i Norrtälje beslutades det att vi nog måste göra en nogrannare undersökning av vår Prinsessa, vi vet sen hon var nyfödd att risken är stor att hon kan få just epilepsi pga att hon är född så tidigt som v 29.
Tur nog gick det rätt fort att få en tid och första besöket blir av redan den 8/2, nu håller vi tummarna att min magkänsla är helt galen.. men ju mer jag tänker på det är jag orolig att det tyvärr kommer visa sig att Jennifer nog har epilepsi, men då är det bättre att veta och behandla i god tid än att vänta tills hon får ett alvarligare anfall.

 

Igår var det iaf en mycket bättre dag och fröken sa att Jennifer var sitt glada jag igen och det märktes redan på morgonen när hon och lillebror hade ett klädrejs och båda klädde på sig ytterkläderna på typ tre minuter! Haha... det har nog aldrig gått så fort att få ut dom genom dörren förut. ;)

 

Nu måste jag börja plocka ihop mig och snart hämta hem barnen, funderar lite på att ta en tur till Norrrtälje i eftermiddag och köpa hem en almnacka till köket och en till Jacob, Jennifer valde en i leksaksbutiken i Rimbo igår med hästar men tyvärr hade dom ingen som föll vare sig mig eller Jacob i smaken.
Ev blir det en tur in till Blomsterlandet också, det kliar i mig att få gå ut och påta i trädgården men än är det ett par månader kvar tills jag kan göra det och då finns det inget bättre än att köpa hem någon grön växt att njuta av. ;)


Här är en murgröna jag köpte för nån vecka sedan som pryder köksfönstret. :)


Ha en fortsatt bra dag allesammans! :)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards