Nanooks

Alla inlägg den 6 januari 2016

Av Jessica - 6 januari 2016 22:53

Foto från Eljusspåret här hemma. :)


Här i Edsbro har det varit lite torftigt med snö över julen fasten det snöat på bra så nära som Rimbo, men nu i dagarna kom snön och idag var första dan barnen kunde riktigt leka och ha kul i mängder av snö. :)
 

När maken och barnen gav sig ut för att leka och skotta snö tog jag och Stella en långpromenad, eller ja .. tanken var en långpromenad men Stella frös så mycket och fick pulsa så mycket i snön att vi gav upp och gick hem innan vi gått så långt. Vi har inget emot snön men det är synd när temperaturen sjunker så mycket att Stella lider av det. :/

 

Jennifer

 


Jacob.


Jennifer grävde sig en tunnel för att bo i och Jacob ville skotta härja med pappa som kopplade på plogbladet på vår nya gräsklippare och med hjälp av snökedjor fungerade gräsklipparen över förväntan. :)

 


Stella.




Stella. <3

Av Jessica - 6 januari 2016 22:34

Jacob, Jennifer och Michaela. <3

 
Idag hade vi en planerad sak, ja sen rätt länge faktiskt. ;)
Vi åkte och hälsade på min bästa vän Anna med familj, som tyvärr bor på andra sidan stan så vi ses inte så ofta som vi önskar. <3 <3
 


Eddie. <3

 

Vi firade lite jul och födelsedagar också nu när vi kunde ses, så Michaela och Jacob fick lite födelsedags presenter, Eddie fick en försenad dop present och alla barnen fick lite julklappar.  :)
(Tyvärr fick inte Michaela hennes största present då den inte kommit mede posten trots att vi köpte den för över en vcka sedan, ironiskt nog kom Jacobs ena present igår som vi beställde från ett annat företag i helgen. *suck*)
Men hon får sin present nästa gång vi ses, och Anna och jag  kommer ses ganska snart iaf, då vi redan bokat in att ses i Februari. *längtar*
 

Jennifer och Michaela. <3


Nu har vi kommit hem efter en underbar dag med god mat och mycket prat, termometern visade på -20grader på vägen hem, så det är rätt skönt att vara inne.
Vi hörs en annan dag. :)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards