Nanooks

Alla inlägg den 3 januari 2016

Av Jessica - 3 januari 2016 20:34

En dag på Naturhistoriska Museet blev det idag för hela familjen.


Vi delade upp oss så mestadels tog Johan hand om Jacob (som flög fram i full fart och bara stannade för att hämta andan mer eller mindre ;) ) och jag tog hand om Jennifer (som med hörselkåpor och fåtal ord pekade vad hon ville titta på), tur nog fanns det många skärmar man kunde klicka på och lyssna på ljud vilket hon älskade. :)

 

Efter en fika nere i matsäcksrummet vart det en sista tur in till "Skatter från jordens inre" innan vi begav oss hemmåt igen. :)

 

 

Den här dinasourien låg och sov och rörde sig lite emellanåt, Jennifer vart lite fundersam över varför det fanns en levande dinosaurie nu i människornas tid.. det tog sin lilla tid innan jag lyckades övertyga henne om att den bara var en robot och inte på riktigt. <3 <3


Mycket intressanta saker fanns att titta och känna på. :)
Här är Jennifer helt fachinerad av en vulkan. :) 

 

En del av rummet ville inte Jennifer gå in till, men hon strövade med mig runt om innan hon helt plötsligt tog mig i handen och gick med bestämda steg direkt till Dinosaurien man kunde sitta på. ;)
Haha.. det gick så fort att jag nästan fick springa för att hinna med henne, men hon hade nog laddat ett tag för att våga gå fram till den så när hon väl tog mod till sig så var det bäst att sätta fart. :)

 

Det finns mer än dinosaurier på Museet, rävar, hästar från gotlandsruss till nån liten förtida mini häst, fåglar i alla de former och som man kunde lyssna på, ja massor av intressant! :)


 

Jennifer och Jacob poserade som nykläckta dinosaurier. ;)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards