Nanooks

Alla inlägg den 17 januari 2016

Av Jessica - 17 januari 2016 20:16

Gokväll allesammans! :)


Nu är denna vecka slut och imorgon börjar vardagen på riktigt, Jennifer fortsätter att skolas in och denna vecka kommer vi börja få hem läxboken som jag ska läsa för henne. Vi hoppas att hon kommer tycka att det är kul och inte jobbigt som hon tyckte det var i gamla skolan, det var när vi fick hem läxboken första gången som Jennifer fick sitt första "meltdown" och utbrottet varade i ca 3timmar... nu tror vi inte det kommer bli samma resultat men såklart är jag en aningens orolig.
 

Denna vecka börjar även alla våra bokade läkarbesök, tur nog är det bara ett bokat besök för mig den här gången, men inom kort lär vi har bokade besök för oss båda under veckorna, Jennifer vill nog börja hos sjukgymnasten snart igen, det var en av sakerna hon tyckte var roligast nu i höstas och sjukgymnasten var riktigt trevlig och hade bra tålamod även om Jennifer vägrade samarbeta emellanåt.
 
Nästa helg har vi även ett barnkalas här hemma, Jacob kommer firas med några vänner från förskolan, något båda barnen ser fram emot. :)
 
Idag bollade Johan och jag lite inredningsideér... jag har länge funderat på hur vi ska göra med ett rum vi bara har som förvaring och "kattrum", från första början var min tanke att det rummet skulle bli ett framtida tredje barns, men som det ser ut nu blir det nog inga fler barn och idag bollade vi tanken att göra vårat sovrum större och samtidigt bygga in en garderob mot hallen för alla yttekläder samt en inbyggd plats längst ner för katternas lådor.
Mmm.. kan nog bli riktigt bra det här. :)
Men först på tur är fortfarande vår tvättstuga som behöver ett lyft nu under våren, resten sker i takt med tid och pengar.. men det är kul att tänka ut lite ideer för framtiden. :)

 

I eftermiddags åkte vi till Kappellskär och hälsade på Farmor och hunden Sigge, vi åt lite lunch innan vi gav oss ut på en promenad i solen och sen avslutade vi med lite fika i stugan. :)
Mysig promenad vart det även om det blåste lite kallt emellanåt, och Stella och Sigge hade kul tillsammans och jagade pinnar för fullt som Johan och barnen kastade. ;)

 

Här är några foton från promenaden, samt en filmsnutt på Sigge som älskar att nosa och busa i snön tillskillnad mot vår hund som helst håller sig till plogade vägar. ;)

 

Stugan Farmor och Farfar bor i väntan på att nya lägenheten ska bli klar. :)

 

Johan busar med Sigge och Stella. <3

 

Jacob och Jennifer hade jätteroligt och tyckte det var mysigt att hälsa på Farmor som vi alla saknat så mycket. :)

 

Sigge busar i snön. :)
 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards