Nanooks

Alla inlägg den 27 juli 2011

Av Jessica - 27 juli 2011 08:40

Detär nyttigt att gå på promenad och även att äta äpple,

Jacob har koll på sånt. ;)

 

Igår tog jag återigen en promenad med barnen och hunden runt stallet som ligger här brevid, vi hälsade på lite hästar och såg en stackars häst som verkligen led av alla flugor och bromsar som svärmade runt den.


Barnen fick gå en hel del själva och härja runt och det uppskattades mycket, Jennifer som vanligt sprang runt med Stella medans Jacob tyckte det var så roligt att springa före mamma som gick med vagnen att han inte kunde sluta fnissa. ;)


Vi stötte även på stallkatten som inte brukar visa sig från sin bästa sida dom gånger vår kisse hänger med ut på promenaderna, men nu var den hur kelen som helst till båda barnens glädje. :)

   

I slutet av promenaden ber jag alltid barnen hoppa upp i vagnen, så dom sitter tryggt när vi går på den trafikerade vägbiten. Jacob missade inte chansen att springa och sätta sig i vagnen före syrran.

 

Minsta ponnyn i hagen.

 

Jennifer

 

Hästen som inte fick vara ifred från broms m.m

Av Jessica - 27 juli 2011 08:25

Godmorgon allesammans.

 

  

Tratten


Den här veckan har verkligen varit allt annat än lugn, i Måndags kom 6st familjer hit varav 5st hämtade hem sina djur och 1st lämnade in sin hamster.
Jag var ensam med barnen mestadels under dagen och dom få timmar jag inte var det städade jag burar och jag hade hunnit bli klar om det inte börjat regna igen efter 21:00 då jag stod utomhus och städade dom sista ute-burarna.

  

Prinsen

 

Det känns lite tomt nu när 11st djur har åkt hem, men nästa vecka kommer det in fler djur igen, men jag tror den värsta ruchen har lagt sig nu.


Idag skiner äntligen solen igen, men det känns lite tråkigt att jag då ska stå och måla ett tak i tre omgångar.

Men det är ju en dag imorgon också, med lite tur skiner solen då också så att alla djuren kan få komma ut på lite bete igen. :)

   

  

Salami och Nutella.

   

Jo, kan ju tillägga att även om inte alla djuren som är här blir fotograferade blir dom flesta det. Vill du har foton jag har tagit under djurens vistelse här så maila mig bara så får ni dom foton jag eventuellt har tagit.

Jag fotar en hel del men långt ifrån alla foton hamnar här på bloggen.

  

Tog mig tid att busa med Stella på kvällen.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards