Nanooks

Alla inlägg den 19 juli 2011

Av Jessica - 19 juli 2011 20:36

Nu börjar ni allt fundera eller hur? Nej inga fler djur är på ingång inte heller väntar vi några fler barn men vi har fått lite av ett bonusbarn här om dagarna.

Johans kusin Jenny har en sommarstuga på tomten bakom vårat hus, vilket är helt super då hennes dotter Nikki bara är 1år äldre än Jennifer och dom två raringarna har verkligen funnit varandra senaste veckan. :)


Så numera har vi mestadels antingen tre spralliga och glada barn, emellanåt har vi två fast då Nikki och Jacob och ibland har vi bara Jacob här. Ja, ett himlans rännande mellan tomterna blir det men det är så härligt att se hur barnen trivs tillsammans så detta är bara en bonus. :)


I Söndags tog vi med oss alla tre och plockade lite blåbär, vilket dagen efter resulterade i en stor marängtårta fullsmockad med färska blåbär olch lite jordgubbar.

Såklart hade Nikki stenkoll på att en tårta vankades och hon kikade in titt som tätt för att inte missa en bit. Vilket hon såklart inte gjorde vi bjöd försåss även över hennes mamma och pappa på en bit. :)

  

Pappa Johan och Prinsessan Jennifer sitter och slappnar av på stranden.

  

I morse blev det en tur till badet med grannarna oxå, riktigt trevligt men liiite kallt var det i vattnet i min smak. :/

Barnen badade och hade det bra iaf, dock bara en kortis för snart var vi tvugna att gå hemoch börja med lunchen. För idag kom Jennifers gudmor Tess hit med sin sambo Mikael. :)

  

Tess och Jacob

  

Det blev en lugn eftermiddag i trädgården med mat och fika

och en himlans massa babbel!

Av Jessica - 19 juli 2011 20:15

Lite kvällspromenad blev det i den fina allen utanför hotellet,

men inte somnade barnen för det.

 

Förra veckan åkte vi med stora familjen Granvik till Åland och bara hade det bra i 1,5dygn.


Vi badade på ett äventyrsbad nere vid hamnen och det var första gången barnen fick bada i ett badhus och första gången som jag vågade mig på några turer i vattenrutchkanan, vilket är en riktig bedrift med tanke på att jag avskyr att doppa ansiktet i vattnet samt är sjukt höjdrädd! ;)

    

Finaste påfågeln

   


Dagen efter blev det en långpromenad bla till fågelön där vi tittade på alla möjliga fåglar men den vi minns bäst är nog den största påfågeln som var rätt närgången. :)


  Kyrkan vid solnedgången

Nyanlända på Åland.

  

Vi åt mycket god mat och shoppade lite smått och gott både på båten och inne i stan. Jennifer som var hur duktig som helst på att gå alla långa sträckor hade det hur bra som helst med kusinen Terese som fanns vid hennes sida större delen av tiden, och Jacob den charmören gick från famn till famn och fick sin beskärda del av uppmärksamhet han oxå.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards