Nanooks

Alla inlägg den 3 juli 2011

Av Jessica - 3 juli 2011 15:33

Vår lilla ö för kvällen.

  

Här kommer några foton från i Torsdags då Johan jobbade halvdag och vi tog en båttur ute i skärgården och grillade lite mat och fiskade och bara hade en härlig familjestund. :)

  

Dagen började sisådär när vi la till vid ön Stora Stenholmen, då jag inte kan ett jota om båtar så blev det ett litet missförstånd när båten åkte mot land och Johan snabbt bad mig att "hålla i" båten.

Alltså om någon ber mig "hålla i" innebär det att inte släppa, och det gjorde jag inte heller.. jag höll i för brinnande livet för när jag tog tag i båten halkade jag på det hala berget och snart hängde jag och dingla halvt i vattnet med kläderna på hårt hållandes i fören på båten.

  

Men efter lite krångel lyckades jag få foten i en skreva i berget och komma upp på land igen, dock våt och på lite mindre strålande humör. Tur nog är detta något man kan skratta gott åt i efterhand. ;)

  

Lilla Jacob på upptäcksfärd.


Detta var snart bortglömt, bortsett från att mina jympadojjor tog två dygn på sig att bli torra igen. ;)

 
Vi satt snart och fiskade och kastade med kastspö, lite bad hanns det med oxå vi hade en fin liten sand/grus strand där vi lagt till. T.o.m lilla Stella som är värsta badkrukan lyckades jag locka ner i vattnet på en simtur, (tänk vad bra att jag tittar på Caesar Hundviskaren varje lunch innan jag hämtar hem barnen, det var via hans råd jag lyckades få Stella att våga sig ner i vattnet utan några tvång). ;)

  

Middagen blev lite grillspett med potatissallad för oss vuxna medans barnen åt Hot Dogs med potatissallad. *mums*


Jacob provkör båten lite. ;)

  

På hemvägen fick vi soppatorsk, och jag skämtade glatt med Johan att nu får vi ro resten av vägen hem! Men snart satt jag där oroligt då båten inte startade även fast han kopplat in tank nummer två som var full av bensin. :/
Men det visade sig vara ett mindre fel och snart for vi vidare hemmåt, väl hemma på kvällen var klockan efter 23:00 och både barn och vi vuxna sov snart gott i sängarna efter en heldag med frisk luft ute i skärgården. :)


Jennifer står och njuter av utsikten.

Av Jessica - 3 juli 2011 00:00

Detta foto togs på Torsdagskvällen när vi var ute en tur med båten. :)

 

Dagarna tycks flyga förbi allt för fort nu när solen skiner.

Jag har inte hunnit blogga dom senaste dagarna men ska försöka hinna med lite mer sånt imorgon, mellan alla kunder som kommer hit och lämnar respektive hämtar hem djur.

 
Ja, sen ska det såklart städas lite burar och plockas grönt, badas barn, tvättas och fixas som alla andra dar oxå, men någon timma ska jag undvara och visa er våra senaste äventyr vilket bla. inkluderar ett ofrivilligt dopp i havet med kläderna på. ;)

 

Ha det så gott tills dess! :)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards