Nanooks

Alla inlägg den 27 mars 2011

Av Jessica - 27 mars 2011 19:51

En mycket glad Prins! :)

 

Så var denna helgen slut, var tog tiden vägen?!
I Lördags bar det av till Mommor och Morfar sen spenderades eftermiddagen på K-Rauta i Stäket där det inhandlades dörrar, tapeter, golv m.m
Barnen skötte sig verkligen bra med tanke på alla timmarna vi var där, sen vart det att bära in allt i huset och vänta på Pizzan som blev dagens middag.
Snälla Mommo och Morfar tog sedan hand om busungarna medans jag och Johan handlade på Coop. :)


På promenad ner till sjön, vagnen fick vänta på parkeringen.

 

Idag Söndag vart det en lugn hemmadag, då jag läst tidigare i veckan att det skull eregna idag så vart jag överlycklig när jag vaknade av solen som sken in i sovrummet. :)
Direkt efter frukosten blev det en långpromenad för hela familjen först runt stallet och sen ner till sjön och tillbaka. Det blåste lite väl snålt men solen värmde på bra och det var skönt att börja dagen med en promenad, Jacob somnade i vagnen och höll pappa sällskap i garaget ett tag medans Jennifer följde med mig in och åt lite lunch.

Sen så var jag så där lagom seg så tog mig tid att sova lite middag i sängen och som sällkap hade jag katten, hunden, Jacob och Johan. Den enda som höll sig vaken var Johan som tittade på tv.n, vi andra mös nära Johan och sov så gott. :)
 

När vi alla vaknat till lite så vart det fika dags! Lite bananer, smoothie, kaffe, oboy och några kakor vart det innan vi alla var nöjda. ;)
När Johan tog itu med köket och all disk så passade jag på att bada barnen, och Jacob plaskade allt han kunde från början till slut, Jennifer tyckte att det vart lite väl mycket plask till och från. Två nöjda ungar och en dyngsur mamma senare så satt jag med Jennifer i soffan och fönade hennes hår torrt för allra första gången.
Det gick faktiskt över förväntan så vi slog till på att fläta håret när vi ändå var i farten. ;)

Nu sover barnen gott efter middag, välling, rena blöjor och lite bok läsning.


Dags att stänga av datorn och kika på tv.n och det nya programmet "Fenomen" på kanal 5.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards