Nanooks

Alla inlägg den 24 mars 2011

Av Jessica - 24 mars 2011 18:58

En underbar solnedgång ute i skärgården, jösses vad jag längtar till sommaren! :)

 

I Måndags var jag och barnen och hälsade på Mommo och Morfar. Vi fikade och hade det bara rätt bra och barnen var verkligen i farten efter en vecka i sängen.
Johan kom förbi på kvällen och vi åt middag och kikade lite på deras övervåning som vi ska hjälpa till att fixa lite.
På kvällen ringde Johan sin bror Risto som fyllde år, GRATTIS!!! :)

Underbaraste Farfar vart sjuk och vi håller tummarna att han snart är helt återställd. Många kramar från oss till Dig! *kramar*
 

På Tisdagen var Johan hemma sjuk, barnen gick på Dagis som vanligt och jag städade marsvinsburar och badade dom två marsvinen som har skabb.
När barnen hämtades bar det av till BVC i Vallentuna därJacob fick vacc. sprutor och vi kollade vikt och längd. Nu har barnen varit sjuka så mycket att Jacob stannat av helt i viktuppgång, något jag inte gillar med som BVC sköterskan sa inte skulle vara något farligt.
 

I Onsdags jobbade Johan som vanligt igen och när jag lämnat barnen på Dagis åkte jag hem till mina föräldrar igen.
Vi fikade och åkte sen lite ärenden min mamma och jag, vi gick bla. in på K-Rauta i Stäket där vi kikade på golv, dörrar och framför allt massor av tapeter.
Mamma behövde nog någon som visade nya sätt att tänka, för tillslut hittade vi några tapeter som var värda att fundera över och vi for hem med flertalet tapetprover. :)

En snabb lunch sen bar det av för att hämta hem barnen och gå promenad. :)
 

Och nu Torsdag men denna dag eller mer korrekt sagt natt, började inte alls lika bra för Johan och Jennifer har blivit magsjuka... IGEN! *Suck*
Någon måste ha ett ont öga till vår familj, detta är tredje vågen med magsjuka vi har i år. Nu verkar Jennifer ha hämtat sig rätt snabbt iaf och vi får hålla riktigt hårt i tummarna att ingen annan insjuknar nu närmaste 48timmarna.
  

Sötaste Prinsessan.

 

Men lite skoj har hänt idag, jag gick ut på promenad med barn, hund och katt, sen tog jag mig lite tid att rensa lite skräp på grusplan och den hundavförning som dykt upp under snötäcket. Sen vart det en kort tur för mig själv till vår mysiga lilla ICA butik där middagen inhandlades samt lite annat smått ich gott som behövdes hem.
Vår ICA butik kommer bli väldigt välbesökt av mig när vi har en ekonomi som tillåter onödiga inköp i form av krukor, blommor, ljus och allmänt underbar romantisk, lantlig dekoration av alla de slag. Jag kan erkänna att jag suktar en hel del innombords när jag går förbi dekorations och blomavdelningen.. ;)


Nu sover barnen i sina sängar och jag ska slå mig ner i soffan framför dumburken ett slag tror jag.

Hoppas vi alla får njuta av en varm, gärna blåstfri och framför allt solig Fredag imorgon. *längtar*

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards