Nanooks

Alla inlägg den 16 juni 2016

Av Jessica - 16 juni 2016 19:41


Aston

 

Här hemma är det en glad mamma, glad för att det regnar rejält ett par dagar nu så alla växter får sin välbehövliga dos med härligt regn! :)
 
I förmiddags var vi på KognitiViva i Norrtälje och Jennifer fick prova bolltäcken, samt så fick vi lite tips på lite annat vi undrade över när vi var på habiliteringen för någon månad sedan, vi fick även träffa sjukgymnasten från hab som kom med lite tips och ideer och vi har nu bestämt oss för att sätta Jennifer i simskola via habiliteringen, hon kommer få åka dit en eller ett par gånger och få bada själv och sedan kommer hon få träna i en grupp varje onsdag med start i höst. Det ser hon verkligen fram emot, kan jag lova! ;)
Vi ska såklart sätta Jacob i simskola också men Jennifer behöver sin trygghet och det får hon bäst på det här viset samt så blir det inga direkta krav eller förväntningar utan vi kan ta det i hennes egna takt så vi inte tar bort det roliga och gör allt kravfullt.
 

Att prova ut täcken gick lättare än vi trodde, hon visste direkt vilket hon gillade och resten ratade hon direkt hon fått dom på sig. Nu väntar vi på att få samtalet om att täcket finns att hämta och sen blir det att testa i ett par veckor ifall det kan hjälpa om det är så så kommer vi köpa täcket mot en engångskostnad.

  

Sen har jag varit duktig och börjat lägga ut gamla leksaker samt barnkläder på annons och idag fick vi ihop hela 290kr! Inte mycket kankse men det känns bättre att sakerna kommer till användning samt att vi får lite pengar i barnens sparbössa än att sakerna bara ligger och skräpar.
Kläderna som inte bli sålda lämnar vi såklart till klädinsamlingar så inget åker i soporna så länge det är helt. :)
   

Sallad som växer så det knakar i landet den är redan skördad en gång då den kommer från en matkasse vi fått hem, här slängs inget som kan växa till sig och bli mer mat. ;)

 

Jag och Jennifer gjorde ett tappert försök att storhandla på Flygfyren i eftermiddags, men med en butik full med människor tar på krafterna hos både mig och min prinsessa så vi handlade inte allt vi behövde, men vi gjorde ett gott försök. :)
Men jag har kommit långt då jag förr i tiden kunde jag inte komma in i en butik utan att må dåligt, men nu klarar jag emellanåt av att storhandla själv, men dagar som idag när butiken är full då orkar inte min hjärna med och jag åker hem tomhänt eller med ytterst lite.
Jennifer klarade nog handlingen bättre än mig, hon satt i vagnen med sina hörselkåpor och hade mig inom synhåll hela tiden och sen spelade hon ipad hela vägen hem. :)
 

Lite tomater som står på framsidan.
Jag har råkat blanda ihop alla sorterna men minst en av dessa är Tigrella och minst en är Romantica, ska bli spännande att se när tomaterna är klara för skörd! :)

 
Nu blir det att vila huvudet på allt som hänt idag, vi hörs en annan gång! :)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2016 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards