Nanooks

Alla inlägg den 15 juni 2016

Av Jessica - 15 juni 2016 21:41

Olga chillar på nya altan.
 


Hoppas ni har njutit lika mycket av det fina vädret som vi har gjort idag, nu kommer det ett par dagar med lite sämre väder men vi har fullbokat veckan ut oavsett väder.
Imorgon ska Jennifer få prova ut tyngdtäcken, vi hoppas hitta något hon gillar och med lite tur tar det inte flera månader att få hem det som det gjorde för mitt.

 

Vincent gillar att dricka från konstiga ställen, tydligen är nässelvatten jättegott! ;)

 
På Fredag åker grabbarna iväg till Örebro, där Johan ska tävla för andra gången i år, tyvärr ser även vädret i Örebro ut att lova regn, regn och yttligare lite regn men jag vet hur grym Johan är på motorcykeln oavsett väder så det ska nog gå bra. :)
Väl i Örebro kommer även Farfar och Farbror Jari med familj, Jacob längtar och räknar ner dagarna tills det är dags att åka hemifrån, medans Jennifer laddar inför en tjejhelg där hon får mysa med mamma, titta på film och sova i pappas säng. :)
 

Vincent

 


Ikväll var vi på avslutningsfest på Förskolan, det vart picknick på gräset, fin sång av alla barnen, lekar för både barn och vuxna, lite bus med kompisarna och såklart grillning.
En kväll i Juni kan inte bli mycket bättre än så här och nu har vi varit på sista aktiviteten på förskolan och vi lämnar förskolelivet bakom oss för gott. Det känns så sorligt att lämna en sån fin verksamhet men kul när barnen utvecklas och är redo för nästa steg i livet, och finaste fröken Thuija som jag blivit vän med under åren på förskolan kommer vi såklart fortsätta att träffa fast numera enbart privat. ;)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2016 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards