Nanooks

Alla inlägg den 14 juni 2016

Av Jessica - 14 juni 2016 14:14

 

Igår åkte hela familjen samt Farmor och Farfar och deras hund Sigge en tur till Åland från Kappellskär, vi åkte med båten som gick kl 09:00 och barnen hade hur roligt som helst på båten och lekte non stop hela resan dit. :)

  


Jacob och Jennifer på en av kanonerna


Väl framme åkte vi till Bomarsunds fästning där vi gick på promenad och njöt av det vackra vädret, Jacob var nog mest imponerad av kanonerna som undersöktes noggrannt medans Jennifer älskade stranden där hon lyckades doppa skorna i vattnet.. men vi hade sådan tur med vädret att skorna torkade snabbt igen. ;)
 

Jennifer

  

Jacob

 

När vi gått en runda och snackat lite med fåren i hagen så vart det lunch på Furulundsgården innan vi åkte tillbaka till Mariehamn och spelade lite minigolf. :)

 
Vinnare i golfturneringen blev följande;

1. Pappa Johan

2. Farfar Bror

3. Mamma Jessica

4. Barnen Jennifer och Jacob

 

Men lite skryt måste jag få dela med mig av, Jennifer lyckades få ett Hole in One på bana 9!
Med lite träning kan hon nog slå pappa i minigolf... ;)

(Själv har jag noll tålamod för minigolf, mestadels slår jag bollen in på fel bana samt blir tjurig. Men det var roligt att spela med barnen och uppmuntra dom till att göra sitt bästa så kommande minigolf turneringar håller jag mig nog till åskådarpanelen som hejarklack och fotograf, sånt är ju mycket roligare än att spela!)

 

Glasspaus i Mariehamn

  

Lekplatsen

   

Efter minigolfen åkte vi in till centrum och åt glass innan vi letade reda på en lekplats där barnen härjade loss all överskottsenergi... dom var såklart pirater och själv var jag mamma haj som smög på dom! ;)
 

Johan

 

Sen hann vi inte så mycket mera innan det var dags att ta båten hem igen, vi hade riktigt tur med vädret då solen sken hela dagen och det var en härlig start på sommarlovet!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2016 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards