Nanooks

Alla inlägg den 24 mars 2016

Av Jessica - 24 mars 2016 18:44

Jennifer och Jacob redo att hälsa grannarna en Glad Påsk. :)


Idag var en fullspäckad dag, först jobbade Johan inatt så morgonrutinerna fick bli lite extra tysta. ;)
Efter att ha lämnat av Jacob till förskolan och Jennifer till skolan blev det dags för den tredje arbetsdagen den här veckan, det går mestadels bra på nya jobbet och jag börjar bli varm i kläderna men det kommer stunder då jag inte har något att göra och det är svårt, alltså riktigt svårt att göra ingenting på en arbetsplats. :/
Men jag älskar att kunna hjälpa kunderna, nu har jag lyckts hjälpa ett par stycken per arbetsdag nu i veckan och när kunden ler och är tacksam så känns det som jag gjort något rätt och den känslan är den jag tar med mig hem. :)

 

Jennifer utklädd till en katt-prinsessa. <3

 
Jennifers vecka har svajat lite, men den har varit bättre än förra, men nu idag kom första astmaperioden för i vår, hennes astma tycks alltid vara lite jobbigare när vädret svänger fort under vår och höst.
Men vi medicinerar på och nu är hon ledig från skolan nästa vecka så vi kommer förhoppningsvis hinna få astman under kontroll tills skolan startar igen efter påsklovet.
  

Imorgon ska jag njuta av en heldag med min bästa vän, som jag har längtat efter en heldag med Anna och imorgon blir det av, vi kör all in och det blir lunch, fika, bio och middag och ja det vi hinner med däremellan. <3

  

Jacob ville bara Batman. <3

 

Nu ska vi natta barnen, sen får vi se hur länge jag orkar hålla mig vaken, har kikat på klockan i en timma redan och funderat på när jag kan lägga mig utan att vakna klarvaken allt för tidigt imorgon... ;)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards