Nanooks

Alla inlägg den 18 mars 2016

Av Jessica - 18 mars 2016 15:05

Aston och Alice busar i våran säng. :)


En typisk vårdag, solen skiner och bjuder in till att gå ut och göra lite vårstök i trädgården, så man drar på sig stövlarna, trädgårdsbyxorna och vårjackan men när man väl tagit ett kliv ut genom dörren så blåser det så kalla vårvindar att man går in och hänger undan vårjackan och drar på sig vinterjackan istället. Brr...
 
Men jag fick lite gjort ute trots att vädret motarbetade mig.. eller ja, jag kunde ju ha valt ett bättre tillfälle att sopa bort grus och smuts på vår uppfart och vägen utanför vårat hus än den första dagen med riktiga stormvindar. Haha.. ja så tokigt det kan bli ibland, men nu ser det så fint ut så på uppfarten när allt grus är borta. :)
  

Jag och Jacob hämtade upp en till synes glad tjej, men jag måste nog sätta mig ner och prata lite med hennes mentor.. tråkigt nog tror jag dom inte förstår att det inte är en "bra dag" när hon låser sig och frågar efter mig när knappt halva skoldagen har gått.
Och det märks idag, ja det gjorde det redan i morse, att det inte är någon vidare bra dag.

Jag är glad att det är  helg nu, visserligen behöver jag skriva och jobba lite i helgen men annars har vi ingenting planerat och så får det förbli, nu tar vi en timma i taget, så mycket längre än så går det inte att planera när vi har ett barn som inte mår bra.
  

Pojkarna gick just på promenad till butiken för att handla lite, sen ska Johan få vispa ihop lite fikabröd och jag ska dra av den värsta leran i hallen innan Farbror och kusinerna svänger förbi på en fika på väg till sitt landställe.
Det är trevligt med besök, och fint blir det när man får ändan ur vagnen och snabbstädar huset. ;) 



Våran underbara kattunge som kurrar, spinner och busar dagarna långa.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards