Nanooks

Alla inlägg den 10 mars 2016

Av Jessica - 10 mars 2016 19:36


Efter en vecka fullbokad med möten så var det lite skönt att idag inte ha något möte inbokat för en dag, ja den enda dagen den här veckan som inget möte var inbokat för den delen.
Så idag planerade jag att bara ha det bra, det började med en härlig förmiddag hos Zarah medans barnen var på skolan och förskolan, med fika och mycket prat. :)

   

Det fanns många spännande vrår och gångar att undersöka...
  

Jacob Älskade att undersöka och titta på allt, men en liten vrå vågade vare sig han eller jag kika in i då det var totalt becksvart där, men nästa gång har vi med oss en ficklampa och då ska vi nog våga oss in även där. ;)


 
Efter att ha hämtat barnen och tagit en liten mellis så gick jag och Jacob på upptäckningsfärd i Edsbro, tanken började med att vi skulle gå långpromenad men det slutade med att vi gick på inspektionsfärd till Edsbro Masugn och där spenderade vi lång tid med att titta och kolla in alla spännande vrår och krypin. :)
 
Det var svårt att få med Jacob därifrån, han hittade något nytt att titta närmre på hela tiden, så det får nog allt bli en tur hit inom kort igen så vi kan inspektera vidare. :)



 

I sommar kommer det inte se lika dystert ut som det gjorde nu när det var lite molningt och stora vattenpölar överallt, vad konstigt egentligen att vi har bott här i snart tre år men först nu kollat på en av sakerna som Edsbro är känd för.
Jag ska nog kolla upp om det finns fler spännande saker att titta på här i bygden, jag älskar gamla bygnader och ruiner och har gjort det så länge som jag minns och med tanke på hur kul Jacob hade så vore det roligt att göra lite fler inspektionsrundor här hemma. :)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards