Nanooks

Alla inlägg den 12 februari 2016

Av Jessica - 12 februari 2016 11:04

Vilken vecka!


 

Fina blommor och årets första sådd.

 
Här har vi haft fullt upp hela veckan, i Måndags åkte jag med Jennifer till Barnmottagningen för att disskutera hurvida det kan vara epilepsi hon har, efter lite prat sa läkaren att han trodde nog det var epilepsi men att vi skulle kolla upp det så gott vi kunde.

Så nu åkte en remiss iväg och inom någon månad borde vi få tid att göra ett Eeg.
 
Efter läkaren åkte vi och kikade in i Farmor och Farfars nya lägenhet, dom började flytta just i Måndags så det var spännande att se hur det såg ut. :)

 

Efter att vi kommit hem gick vi promenad till Förskolan och hämtade hem lillebror, och under promenaden hem hörde T till mig av sig ang Doris, som vi letar nytt hem till.
Så lite omplanering över eftermiddagen fick det bli och jag packade ihop allt till Doris och sen när Johan kommit hem åkte jag och Jacob till Mormor och Morfar för lite middag innan vi lämnade över katten till T som kommer ha henne på prov ett tag. :)

Tisdagen gick i samma spår, lämna Jennifer till skolan, Logoped för Jacob och sen lunch innan jag hade möte med rektorn, fröken och psykologen på Cereb. Hela eftermiddagen försvann i ett naffs och väl hemma låg jag i sängen med migrän resten av kvällen. :/
 
Mötet gick iaf bra, nu vet jag lite mer om Jennifers utredning samt hur skolan ser på framtiden för vår Prinsessa. :)
 
Onsdag morgon vart det att gå upp före tuppen, vi behövde nämligen lämna Alice hos veterinären på morgonkvisten då hon skulle kastreras, sen vart det en tur till skolan och sen förskolan för att lämna barnen. :)
Väl hemma fick jag ihop några timmar med pyssel och lyckades städa och fixa lite innan det var dags att hämta hem barn och katt igen. :)
Alice mår prma nu och magen verkar läka bra precis som den ska. :)

Torsdag vart lite lugnare, efter att ha lämnat Jennifer på skolan så åkte jag coh Jacob till BVC och Jacob blev vaccinerad, eftersom han har haft lite allergier så fick vi stanna kvar en stund efteråt ifall han skulle reagera på sprutan, men det gjorde han tur nog inte. :)
Efter att ha lämnat honom på Förskolan åkte jag hem till finaste Zarah och fikade och pratade. <3 <3 <3
Mysigt värre och nu har jag hittat någon att ta med mig till Zeta trädgård och blomsterloppisarna häromkring! ;)

Dock mådde Jacob inte så bra senare på kvällen, och idag är han hemma med lite feber, troligen vaccination en som spökar. :/

 

Det går frammåt med renoveringen av tvättstugan också, nu är det mesta färdigspacklat och målat, det sista som ska målas blir nog klart i helgen. :)
Vi har haft en mattläggare här nu i veckan som tror han hinner fixa mattan redan nästa vecka. *håller tummarna*
Och efter att ha bollat och velat lite har vi äntligen bestämt oss för vilken matta som kommer på golvet. ;)

Det ska bli skönt att få bort tvättmaskinen och torktumlaren ur vår wc, men ändå ett överkomligt sätt att ha en tillfällig tvättstuga. ;)


Renovering pågår...


Tillfällig tvättstuga.


Idag kom de första fröna i jorden, lite penséer och paprikaplantor är på G, snart kommer även några fler frön komma upp på fönsterbrädorna, så jag hoppas tvättstugan är klar snart. ;)

Experthjälp av Aston får man när man sår och fixar här hemma. :)


Nej nu måste jag ut och skotta uppfarten igen, från att ha haft vårkänslor senaste veckan fick vi känna på att vintern ännu inte är över när vi vaknade med en decimeter snö ute och än har det inte slutat snöa. :/

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards