Nanooks

Alla inlägg den 25 februari 2012

Av Jessica - 25 februari 2012 17:55

Hej


Här rullar vardagen på i full fart, men även om det varit några stressade timmar här och där så har humöret hållit sig på topp, men det kan ju bero på att jag är lite småkär.. igen. ;)
 
På Katthemmet finns så många fina katter vilket jag jobbar på att socialisera så dom ska kunna få underbara egna hem att leva livets glada dagar i. Men på vägen är det lätt hänt att man kan bli kär i någon eller några lite speciella katter och så är det i mitt fall, jag har fallit totalt för två raringar som jag inte ens lyckats klappa ännu.
Raringarna heter André och Olga, två kattungar på ca 6-8månader som båda har varit lite rädda för det där med att bli rörda av människor, och nu efter flera dagars jobb kommer båda fram till mig och kan lägga sig tillrätta i mitt knä ett slag och bara njuta lite av att själva ta beslutet om beröring. Busiga är dom också dom små raringarna, att leka med laserpekaren är bland det bästa dom vet, och emellanåt blir det lite brottning även mellan dom men bara på lek förståss!
 

Jag är ännu den enda som dom kommer fram till och definitivt den enda dom vågar lägga sig i knät på, men det är nog bara en tidsfråga innan dom kommer bli helt tama och vill ligga och gossa i knät efter en stunds lek.
 
Om jag bara var fast anställd så vi hade en stadig ekonomi och jag skulle lyckas övertyga maken om att just dom här katterna är perfekta till oss då dom är unga och gärna leker vilket passar oss med småbarn och samtidigt så är ingen av dom aggresiva eller så utan dom smiter bara undan om dom blir lite oroliga vilket passar bra med tanke på barnen, då är risken liten att dom skulle klösa barnen utan snarare skulle dom söka upp sina mysiga liggplatser som jag skulle ordna till dom där dom kunde ligga i trygghet utom räckhåll för barnen.
 
Ja, detta lär nog inte ske.. men tillsvidare kommer jag njuta av varje dag ja varje sekund för den delen som jag får spendera med "mina" älsklingar. :)
 
Här är några foton på raringarna;
Olga är den söta damen med den läckra färgen och svansen, André är den söta rödtigrerade/vita grabben och ja han är slående lik Zingo i färgen men helt olik till sättet och han ser utan tvekan ut som den grabb han är. ;)
  

 

 

 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards