Nanooks

Alla inlägg den 2 februari 2012

Av Jessica - 2 februari 2012 20:28

Ja, jag ansåg det var dags att uppdatera lite här på bloggen igen, som ni ser, hoppas ni uppskattar det nya utseendet. ;)

  

Här hemma kämpar vi på med att få Jennifer torr och det har gått över förväntan, bara tre olyckor på en hel vecka här hemma! *stolt mamma*
Dock var dagis inte lika positiva och då det har skett en olycka två dagar i rad vill dom numera inte sätta på henne blöja.. när dom på det nämnde hur ledsen Jennifer blev över att inte få ha på sig sin trosa blev jag helt ärligt lite putt på dom. Jag kan väl tycka att dom ska ge det mer än bara två dar när hon själv också så gärna vill ha trosa och slippa blöjan. Vi får se om jag vågar och orkar ta upp det med dom igen på Måndag, jag känner väl iaf att dom borde ge henne tre dagar i rad att hålla tätt på och sen får jag väl ta smällen att dom vägrar ha på henne trosor.
   

Idag kom även min kusin Maria hit med sin nya familjemedlem Ninis, en söt rackare måste jag säga att hon är lilla Ninis men tyvärr har hon visat flera tecken på att börja bli aggressiv så nu ska jag ha henne här ett tag framöver och se om jag kan få henne att skärpa till sig. Det kan ju vara en medfödd del av henne att vara revirtänkande och vakta en del kaniner är bara födda så  och då finns det inte direkt något man kan göra men när hon bitit hål på stackars Maria vid ett flertal tillfällen och hennes dotter riskerar att bli det härnäst måste man lösa problemet och det nu. Lilla Ninis bor ute i marsvinsrummet då jag inte vill riskera att mina barn blir bitna eller rivna, på det viset skyddas alla och jag kan hantera henne själv i lugn och ro varje dag. Foton på sötnosen kommer och uppdateringar hur det går att få henne lugn och snäll.

   

Renoveringen i Vällingby går det framåt med, på Lördag blir det sista dagen där för sen ska allt vara klart! *längtar*
Det ska bli väldigt skönt att ha den delen klar så vi kan satsa på vårat egna hem nu samt att slippa fundera på att åka till Vällingby flera gånger i veckan nu när jag börjar jobba och säkert kommer vara helt slut på kvällarna.
Men snyggt blir det.. ska försöka fota lite på Lördag så ni får se det senaste och snyggaste av alla rummen. :)
  


Häromdagen kom jag på att jag inte har fotat lilla Lin på ett bra tag så knäppte snabbt några foton på henne,

hon är verkligen min lilla kelgris ett snällare marsvin att klappa på finns knappast. ;)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards