Nanooks

Alla inlägg den 18 maj 2011

Av Jessica - 18 maj 2011 09:24

 

Här ska det idag städas i marsvinens rum, jag tänkte iaf sanera dörren in till djurens insida, för jag som avskyr spindlar har sett inte mindre än FEM stycken som gjort dörren till sitt hem. *Usch!*


Senaste förra veckan när jag låg och sov och en (i mina ögon) stor spindel landade under mitt öga mitt i natten påmindes jag om att jag verkligen inte gillar spindlar. Denna rännde snabbt bort och gämde sig under madrassen och jag som var helt förskräckt absolut vägrade sova i sängen efter detta och sov vidare i soffan istället. Fånigt kankse ni tycker men det finns inget som får det att krypa i min hud som en spindel, men rara maken letade reda på spindeln runt fem på morgonkvisten och slängde ut den så jag kunde sova vidare i sängen.

Tack älskling! *puss*

  
Men nu tycker han att jag är fånig som inte gillar tanken på att sanera ett rum som är totalt invaderat av spindlar och anser att jag bör se det som "terapi", vette sjutton om han inte sjönk lite på popularitets-stegen efter det uttalandet. :/
 


 

Men det är oavsett vad han än retas och säger den bästa stunden på dagen när kära pappa kommer hem från jobbet.

Med tanke på barnens glädjetjut, mammas hjärta som ökar växeln och lilla hunden som skäller oss döva så finns det inget bättre än Pappa!

Och ingen kan leka så bra som kära pappa, tänk han kan hitta på så mycket roligt av ingenting, som rida på ryggen, leka i hunden matkasse och kanske kittlas och brottas lite på golvet. ;)

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards