Nanooks

Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

I Torsdags...

Av Jessica - 31 juli 2010 11:45

..var vi och gjorde 6mån kontroll på Jacob, visserligen e han snart 7mån, men kontrollen gick bra och han blev godkänd. :)

Dock har han inte så fin huvudform, (vilket vi vill åtgärda och har pratat med Bvc om under säkert 3månaders tid nu, men än så länge har det inte hänt ett dugg) och detta vill läkaren kika på igen om 2månader.

Det mest irriterande i denna fråga är att jag vill inte ha Jacob på magen timma ut och timma in när han bara stortjuter och avskyr det, så länge han trivs så är det inga problem. Jag vet att det finns "hjälmar" man kan ha på barnet dagtid som kan rätta till huvudet, men dessa reckomenderar inte Bvc. Så vi har nu fått "order" om att Vi måste tag tag i detta och ha Jacob på magen oavsett... men hallå du kan inte ha ett barn på magen när han stortjuter!!! Det känns bara såååååå fel!


Aja, till något roligare.

På eftermiddagen bakade jag muffins igen och Johan gjorde en kladdkaka lagom tills att Risto, Carina, Terese och Simon kom på besök.

Stora kusinerna Terese och Simon lekte mycket med Jennifer som fnittrade och hade så kul. :)


Efter att dem åkt hem så vart det en snabb middag, matade av djuren och lite packande av tillbehör sen bar det av till Svärföräldrarnas båt.

Där mötte vi Risto igen, som tog en provtur bara ut ur hamnen och sen tillbaka igen, detta då han ville pröva båten innan dem ev skulle låna den.

Sen vart det en sömnlös natt för mig och Jennifer i båten medans Johan gick vakt och mestadels var i stugan han skulle stämpla i. (Han skulle stämpla 1ggn/h mellan 21:00-05:00.)

Jag hade dock en person att prata med och jag vet inte hur många timmar jag och min bror Joacim babblade i telefon den natten. ;)

Ibland är det bra att veta att någon är vaken mitt i natten, det är inte första gången jag ringt honom mitt i natten och babblat, och det passar honom bra eftersom han kör lastbil just nattetid.


Morgonen efter vart riktigt trög...

Jennifer hade sovit för dåligt vilket märktes hela Fredagen, hon var bara tjurig, gnällig och grät för allt och ingenting. :(


Vid 11:30 hämtade vi iaf upp två kaniner i Täby, sen hem och så kom det tre marsvin vid 13:00, straxt därefter kom yttligare två marsvin.

Och nej, sen var det fortfarande en kund kvar, fast dem två ute-kaninerna kom först vid 19:00 på kvällen. :)

Efter att sista kunden varit här la vi barnen i vagnen och gick ner till vattnet med både hund och katt. Men då vi mötte en hund så vågade Zingo inte fortsätta så hon vände hemåt istället.


Lite foton från Fredagen:

I båten på morgonkvisten. :)

Jacob gillade att se sig själv i spegeln så fotade oss medans vi busade. :)

Medans Johan satt på bänken med Jacob gick jag ner med Jennifer till bryggan och visade alla fiskarna i vattnet. :)

 
 
Ingen bild

Susanne

2 augusti 2010 08:17

Hej Jessica! Hoppas allt är bra med dig! Läste inlägget om Jacobs huvudform. En av min systers tvillingar har precis fått ta av sin hjälm. Han fick ha den i två månader. Det har faktiskt hjälpt, även om den inte kan göra underverk. Men resultatet är bättre än hur det var i början. Hur ni än gör, hoppas jag att det löser sig till det bästa! /Susanne från gymnasiet

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 21 januari 2018 16:00

Jacob, Jennifer och Wilma leker i backen.   Hej   Den här helgen har jag och barnen bara varit hemma och tagit det lungt, mycket för att jag är rätt sliten efter veckan som varit men likaså för att Jennifer behöver bearbeta det som hänt s...

Av Jessica - 15 januari 2018 13:07


Min fina Aston <3  Igår var en ganska intensiv och otursdrabbad dag för oss, dagen började med att jag hade kramper i magen och övervägde att åka in till akuten. Min Endometrios bråkade och jag låg dubbelvikt i ett par timmar, men tur nog hjä...

Av Jessica - 11 januari 2018 11:57


  Igår testade jag och Jennifer ett nytt recept på muffins, med Nutella i.Muffinsen var jättegoda men Nutellan kommer vi skippa nästa gång, här kommer receptet. ;)   Muffins   Ingredienser   4 Ägg 4 dl Socker 100 gr Smält smör ...

Av Jessica - 10 januari 2018 18:45

Wilma 8 veckor   Hejsan därute, ni som fortfarande kollar in här på bloggen ibland.   Livet har lunkat på här hemma hela hösten och vintern, med stora framsteg, men likaså många motgångar, vi försöker tänka utanför lådan för att hitta lösn...

Av Jessica - 7 september 2017 18:58

Cadance   Nu går dagarna i vardagslunk, barn till skolan och mannen på jobbet, möten och det vanliga stöket med djur och hushåll.   Jennifer går i skolan och det går klart över förväntan måste jag säga, hennes assistent är jättebra och be...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards