Nanooks

Alla inlägg den 5 juli 2010

Av Jessica - 5 juli 2010 11:10

Hejsan


Idag är vi alla lite sega efter denna natt.

Jennifer fick andnöd igår kväll igen  så var det bara att ringa sjukvårdsupplysningen och fråga om råd. Såklart blev svaret, "åk in!". Och vi for iväg ända till Karolinska med barnen.


Men jag ska inte klaga, inatt tog dem oss Äntligen på allvar.

Vi fick direkt ta temp och dem kollade hennes puls m.m. sen tog det Max 5 min, innan vi fick komma in i ett rum och där träffade vi en bra läkare som lyssnade på oss och vad som hänt.

Dvs hur hon varit hostig i 8v(!)nu och att hon haft andnöd förut, likaså att hon är förr för tidigt och en massa om hur hon mådde då.

Sen lyssnade hon på lungorna och sa att hon ska få lite medicin att inhalera, ett blodprov skulle tas och så skulle hon få röntga lungorna.Vi vart överlyckliga att dem gjorde mer än bara lyssna lite och sa att hon var frisk vilket är det enda dem gjort både på BVC, Husläkarmottagningen och DS. *morr*


Det tog inte lång stund innna dem kom och lät henne andas in medicin via en mask och sen tog demblodprov, och just som dem blev klara med det så kom en sköterska in och sa att dem väntade oss på röntgen.

Så jag lämnade Johan o Jacob och gick dit med Jennifer och hon skötte sig så bra så. *stolt*

Efter frågade han som röntgat om vi hade Vhs fortfarande, och det har vi ju så då fick vi en gratis Vhs film som var helt ny. Jag valde förståss Nalle puh. ;)


Väl tillbaka i rummet vart det att inhalera ännu mera medicin och sen kikade läkaren in och lyssnade på Jennifer igen. Och denna gången sa hon att det lät bättre i lungorna.


Kort därefter fick vi veta att röntgen var bra, ingen lunginflemmation, och sen att även blodprovet var bra.

Men vi fick medicin utskriven som jennifer ska inhalera vid behov och så hade dem skickat en akut remiss till Vallentuna där hon ska genomgå en grunflig undersökning på varför hostan sitter i och hon ibland får andnöd.


Själv börjar jag misstänka att hon kankse har astma eller dyl. Men vi får vänta o se vad som händer framöver nu.


För att göra detta tråkiga inlägg lite roligare får ni här en söt bild på min Prins Jacob.

  

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards