Nanooks

Alla inlägg den 22 april 2012

Av Jessica - 22 april 2012 13:37

En liten uppdatering om våra katter. :)


Olga kollar läget på gården. :)


Här rullar allt på i full fart framåt, tänk att vi har haft katterna här i 2,5v nu, det känns som att dom varit här mycket längre än så! :)


Andre chillar i sovrummet. :) 


Andre är fortfarande lite mesig runt barnen och håller sig mest på rummet och trotts att Olga snackat med honom om hur myyysigt det är att bli kliad och klappad har han inte fallit ännu, jag kan röra honom lite snabbt ibland men han kilar iväg bara jag tänker tanken att röra honom.. han måste vara en tankeläsare nu när jag tänker efter?!
 

 

 
Olga däremot är inte svårflörtad utan är gärna med på lite kel hon har ju märkt att det där med att bli klappad och gosad med är ju ganska mysigt ändå. ;)
Dock är hon ännu lite mer svårflörtad mot maken men han kan klappa henne emellanåt han med, och barnen är hon rätt Cool runt, hon är väldigt sällan inne i sovrummet utan springer mest runt och undersöker eller kollar läget från under vår ena soffa. ;)

 Men lugnet är över så fort barnen nattats eller är ute och leker, då är det full ös här hemma och katterna ränner runt lite överallt och leker med varann eller bara undersöker. :)
 
I Fredags köpte jag en ny leksak, ett aktiveringscenter med en boll i en bana som katterna kan putta runt och jaga och den leksaken gick vekrligen hem hos  Andre! Men den låter lite märkte vi inatt när vi vaknade av att Olga busade sisodär runt 04.00 på natten, så nu kommer den åka ut ur sovrummet varje natt så vi  med lite tur kan få sova natten ut. ;)

Av Jessica - 22 april 2012 12:23

Min bil har låtit "lite" konstigt på sistonde.. alltså lite är ju en ganska stor underdrift eftersom den låter mer för varje vecka som går och snarare gör en döv och att hålla en konversation med personen som sitter brevid dig är stört omöjligt utan att halvt om halvt skrika.
Aja, det där Måndagsexemplaret till bil jag har ska iaf kollas upp lite av en verkstadskille på Måndag, så det känns ju lite bra att vi köpte oss en ny gammal skrothög i Fredags som jag kan ta till jobbet istället så jag iaf inte behöver sluta tidigare.

Så igår lämna vi av Måndagsexemplaret hos Svärfar och tog nya gamla skrothögen och hämta upp makens jobb-bil på jobbet där vi lämnade den i Fredag och sen tog vi dessa två och storhandla vilket vi inte gjort på över en månad.
 
Skönt att få allt detta gjort men det känns lite som att vi kunde ha haft det roligare en Lördag då det inte vräker ner regn/hagel/snö och allt annat som rasat från himlen dom senaste dagarna. :/

 

Just som man tänkte att man får ta igen dom där"ute-timmarna" idag vaknade man istället till regn mot rutan. *suck* 
 

Aja, något som är kul är iaf att jag börjat få några seriösa spekulanter nu på alla marsvinen som är ute på annons, troligen kommer Marwin och Alpine Milk flytta i veckan till ett hem som låter helt rätt för dom, en annan spekulant har ringt idag om mina tjejer också och med lite tur kommer raringarna få flytta idag.
Men vad tomt det kommer bli här hemma snart med bara tre grabbar kvar, fast min gammelgubbe Crazy stannar här tills rätt hem dyker upp och ev får han gå kvar så länge han lever för jag är petig med vart han hamnar men sen så är han rätt gammal oxå.

 

Nu hoppas vi på finare väder imorgon, samt goda nyheter för min bil som ska till verkstan. *håller tummarna*

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Omröstning

Har du som läser bloggen barn?
 Ja
 Nej

Kategorier

Senaste inläggen

Tidigare år

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Arkiv

Nanooks Gästbok

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards